Новий бьюті-тренд: Що таке Yoga Skin?

Мережу зірвав новий тренд у макіяжі Yoga Skin
@sarahillmakeup

Вчимося робити модний макіяж.

Поділитися:

Нещодавно ми розповідали про один з останніх трендів у догляді за обличчям — мультимаскінг. А сьогодні поговоримо про те, як робити модний макіяж у техніці Yoga Skin. Детальніше про нову бюті-фішку, а також про способи її застосування на практиці, читайте далі.

@gawimakeup

Як з’явився Yoga Skin

Yoga Skin — тренд, який дарує шкірі здоровий, зволожений, сяючий вигляд, наче після занять бікрам-йогою («гарячою йогою»). Нову техніку запропонувала британська візажистка Сара Хілл.

Yoga Skin нагадує більш відомий тренд Glass Skin («скляна шкіра»). На відміну від ефекту після занять йогою, Glass Skin спрямований на створення бездоганного кольору обличчя. Завдяки тренду, шкіра виглядає так, наче вкрита прозорою сяючою плівкою. У випадку з Yoga Skin, можна отримати більш природній «вологий» блиск.   

@sarahillmakeup

«Я назвала цей макіяж Yoga Skin, тому що він імітує те, як сяє обличчя через прилив крові після занять йогою. Мені дуже подобається результат — шкіра соковита і суепрзволожена, — розповідає мейкап-експерт Сара Хілл. — Завдання цієї техніки полягає в тому, щоб не приховувати недоліки шкіри, а створити її нову сяючу, зволожену версію».

Як повторити Yoga Skin?

@mary_vostokova

  1. На чисту шкіру нанесіть улюблений засіб для догляду за шкірою обличчя. Зачекайте декілька хвилин, щоб крем почав діяти.

  2. Змішайте невелику кількість своєї тональної основи з краплею живильної олії для обличчя, декількома краплями рідкого золотистого хайлайтера і більш насиченим перламутровим хайлайтером. Отриману суміш нанесіть на обличчя пальцями. Якщо ваша шкіра потребує більш щільного покриття, попередньо нанесіть тонкий шар лише тонального засобу.

  3. Замаскуйте дрібні недоліки за допомогою коректора чи консилера.

  4. Додайте трохи кремових рум’ян або бронзера.

  5. На щоки та скули можна нанести невелику кількість пудри пухнастим пензликом. Не зловживайте: ваша задача — зберегти вологий блиск.  

  6. Розчешіть брови щіточкою з прозорим гелем та нанесіть прозорі або нюдові кремові тіні на повіки.

  7. За бажанням зафіксуйте макіяж спеціальним спреєм.

Дивіться відеоінструкцію, як створити макіяж Yoga Skin:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Sara Hill Makeup (@sarahillmakeup)

Щоб перетворити макіяж Yogа Skin на вечірній, достатньо нафарбувати губи червоною матовою помадою.

@kirschundkern

@margarita__art

@sarahillmakeup

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головні тренди макіяжу на зиму 2019

Новини по темі