ТОП-5 головних трендів у макіяжі на літо 2019

Наймодніший макіяж літа 2019
gettyimages.com

Які beauty-тенденції стали популярними у новому сезоні?

Поділитися:

Оригінальні стрілки й губи із шиммером - цьогоріч яскравість літнього макіяжу приковуватиме погляди! Які модні тренди приніс у make up новий спекотний сезон - читай у нашій добірці. 

АКЦЕНТ НА БРОВИ 

На подіумах відомих світових дизайнерів у новому теплому сезоні з'явилося чимало моделей, макіяж яких вражав яскравим акцентом на брови. Майстри то за допомогою кольорових олівців для брів, то навіть звичайної фарби, вимальовували брови манекенниць. Встигла спробувати новий тренд акторка Крістен Стюарт. Погоджуємось, на такий експеримент наважиться не кожна, але результат вражає!

gettyimages.com

ОРИГІНАЛЬНІ ЧОРНІ СТРІЛКИ 

Геометричні чорні стрілки стали популярними ще взимку. Оригінальний тренд у макіяжі настільки сподобався модницям, що вони не готові від нього відмовлятися й цього сезону. Створюючи цей мейк, важливо сфокусувати увагу саме на виразних стрілках. Доповни лук тональним засобом, що злегка вирівняє тон шкіри, й нюдовим відтінком помади. Повір, цього буде достатньо, аби влітку 2019-го ти залишалася у центрі уваги. 

@lorealmakeup

ГЛІТТЕР НА ГУБАХ

Не просто блиск із легким шиммером, а справжні великі блискітки - цього літа твої губи повинні сяяти! Радимо також звернути увагу на фольгу для мейку губ. Такий мейкап-прийом - ідеальний варіант для пляжної вечірки або запального вечора з подругами. 

@lorealmakeup

ЗЕЛЕНІ СТРІЛКИ 

Позмагатися зі структурними чорними стрілками у новому спекотному сезоні зможуть хіба що яскраві зелені. Сміливо обирай улюблений відтінок зеленого: для денного макіяжу пасуватимуть ніжні салатові стрілки, а на вечір - більш виразні смарагдові, які також можна прикрасити камінням. 

@brittanyxavier

РУМ’ЯНИ НА ВСІ ВИПАДКИ ЖИТТЯ 

Такий варіант мейку буде до вподоби дівчатам, що не готові витрачати багато часу перед дзеркалом і, не зважаючи на розмаїття трендів у макіяжі, залишаються прихильницями мінімалізму. Ти вже знайшла ідеальні для себе рум’яни? Тоді використовуй їх замість тіней й хайлайтеру, профарбовуючи кінчик носа й підборіддя.

@rosiehw

ЧИТАЙ ТАКОЖ: 

1. Перманентний макіяж: твої ідеальні брови та губи

2. Правила макіяжу: Як правильно наносити тіні

3. Як робити корекцію обличчя за допомогою макіяжу: Відеоурок

4. Як зробити легкий ранковий макіяж на щодень (відео)

Новини по темі