ТОП-5 модних міфів, у які варто перестати вірити

Модні міфи, у які варто перестати вірити | Мода | 1+1
@chiaraferragni

Настав час забути про ці стереотипи!

Поділитися:

Мода ніколи не стоїть на місці. Тож чимало речей, які колись вважалися антитрендами, вже сьогодні можуть завойовувати модний олімп і з’являтися на обкладинках відомих глянців. 

1plus1.ua зібрав найпопулярніші модні стереотипи, які вже давно втратили актуальність, але й нині заважають модницям жити. Розвіюємо міфи раз і назавжди й готуємось створювати трендові образи!  

Міф 1. Перлини  це тільки для бабусь. 

Якщо ти досі вважаєш, що перли варто носити виключно жінкам елегантного віку, радимо звернути увагу на головні тренди літа 2019. Цьогоріч з перлин створюють не тільки прикраси й аксесуари. Ними прикрашають взуття, сумки та навіть одяг!

Відомі голлівудські красуні носять їх на червоних доріжках, а зірки street style демонструють модні образи з перлами на вулицях Парижа й Мілана. Спробуй і ти, адже вони так освіжають образ! За ідеями заходь сюди

Фото: @leletny; @shrimps

Міф 2. Речі oversize не личать пишнотілим жінкам. 

Мода пропагує комфорт та природність в усьому. Тому красуні настільки захопилися одягом oversize, що не готові відмовлятися від нього вже другий сезон поспіль. У жінок plus-size одразу виник стереотип. Адже здається, що об'ємні речі додаватимуть ще більше ваги. 

Але насправді дарує зайві кілограми не oversize, а цупкість матеріалу і відсутність структури в образі. У красунь plus-size силует фігури має більш плавні лінії. Аби oversize тобі личив, варто обирати речі, які створюватимуть гострі кути в образі. Таким чином, дякуючи елементарній геометрії, баланс збережено. Тепер ти можеш сміливо носити мішкуватий одяг, але структурованої форми. 

Фото: @ashleygraham

Міф 3. Міксувати золото та срібло це моветон. 

Носити прикраси виключно з однаковим відтінком металу було модно ще у 60-ті. Тоді аксесуари ідеально пасували один до одного, а також до сумки та взуття. 

Однак часи змінюються, і сьогодні ми можемо з легкістю комбінувати будь-які метали в одному образі. Така невимушеність стане твоєю візитною карткою. Погодься, чим простіше ти ставишся до компонування одягу, тим цікавіший вигляд має твій кінцевий лук. 

Фото: @chiaraferragni

Міф 4. Не можна поєднувати декілька принтів в одному образі. 

Так, це справді було актуально ще декілька років тому. Але нині модний світ заполонили любителі експериментів. Головне — не перебільшити. 

Варто зауважити, що чітких правил у підборі принтів або кольорів не існує. Усе залежить від твого стилю. Однак початківцям точно допоможуть знання правил колорблокінгу, а також натхненні фото улюблених фешн-блогерів. 

Фото: @emilisindlev; @blaireadiebee

Міф 5. Жінкам низького зросту не варто носити довгі сукні. 

Застаріле правило наголошує, що максі-сукні мають доречний вигляд виключно на високих жінках. Проте насправді вони личать абсолютно всім! 

Важливо пам’ятати лише декілька нюансів. По-перше, відмовся від пишних силуетів, по-друге, обирай приталені моделі, сукні з довгими шлейфами та вбрання із сексуальним розрізом. Ми впевнені, у такому образі ти неодмінно станеш королевою особливого вечора. 

Фото: @evalongoria

Більше новин про найактуальніші модні тенденції читай на сайті 1+1: 

1. Готуємося до Нового року: 10 б’юті-засобів, які тобі потрібні вже зараз

2. Яскраві стрілки та фешн-плетіння: Зірки 1+1 захопилися б'юті-трендами

3. Море кличе: 5 модних аксесуарів, що прикрасять пляжний образ

Новини по темі