ТОП-5 найбільш непрактичних трендів літа 2019

Дивні тренди літа 2019
@jacquemus

Речі, які можна використати хіба що для нових фото в Instagram.

Поділитися:

Інколи ми настільки захоплюємося трендами, що купуємо їх незалежно від практичності. Впевнені, у вашому гардеробі обов’язково знайдеться річ, яку ви одягнули один раз для фотосесії або вечірки і не вигадали, як носити її у повсякденному житті. Якщо ви за розумний шопінг, читайте добірку з найнепрактичніших трендів, які нам нав’язує Instagram.

МІКРОСУМКА 

У неї не поміститься не те, що ваша косметичка, а навіть ключі й мобільний телефон! Із популярними сумками бреду Jacquemus, що більше нагадують брелок, з’являлися на публіці найвідоміші зірки й моделі сучасності. Не дивно, що й модницям кортить придбати таку милу модель. Проте хочемо застерегти - сумка настільки незручна, що може стати хіба що предметом хизування перед подругами, а не надійним й красивим аксесуаром, куди можна помістити усе, що необхідно на щодень. 

@jacquemus

ГІГАНТСЬКИЙ СОЛОМ’ЯНИЙ КАПЕЛЮХ 

Вашу Instagram-стрічку також заполонили довгоногі красуні, що позують біля басейну з ультравеликими солом’яними капелюшками? На перший погляд тренд здається гламурним й приковує увагу, але ми впевнені, одразу після фотосесії дівчата знімають цей аксесуар. Модною альтернативою цього модного віяння стануть елегантні канотьє й солом’яні капелюхи із класичними полями. 

ДЖИНСИ-КОНСТРУКТОРИ 

Аналізуючи тренди весни-літа 2019-го, ми помітили нові тенденції у понятті багатошаровості. Тепер у моді не тільки подвійні сумки, а й джинси-конструктори. Тренд абсолютно незручний для щоденного використання - подвійні брюки не дозволяють вільно рухатися і їх важко підібрати по фігурі. До того ж не намагайтеся скомпонувати подібний дует із речей, які у вас вже є. Така ідея вважатиметься недоречною, адже джинси-коструктури зшиті між собою за спеціальним дизайном. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колір літа: 5 образів із жовтим акцентом

@ellebaness

ВЗУТТЯ З ХУТРОМ 

Коли літня погода не тішить спекотними днями, модниці дістають із шафи сандалі з хутром. Зауважимо, що ми говоримо про повністю хутряне взуття. І хоча ця модель - стильна й зручна, на жаль, вона досить непрактична. Після кожного виходу у світ вам доведеться чистити її від бруду й пилу. 

@vittorossi.ua

БРЮКИ З УЛЬТРАНИЗЬКОЮ ПОСАДКОЮ 

Як би нам не було шкода, брюки з високою посадкою помалу відходять у минуле. Ми теж були у них закохані, проте на їхню зміну прийшли моделі із супернизькою посадкою. Пригадуєте кліпи Брітні Спірс? Так, саме такі брюки ми й маємо на увазі. І хоча тренд зовсім незручний, він вже встиг з’явитися у літніх колекціях передових світових дизайнерів, до прикладу, Versace, Alexander McQueen. Радимо наважуватися на ультранизьку посадку виключно жінкам із бездоганно стрункою фігурою й довгими ногами. 

@unanormaydosjean

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 головних трендів літа 2019, які не залишать вас байдужими

Новини по темі