ТОП-5 зачісок, які не зіпсуються під шапкою

Зачіска під шапку
@maryleest

Будьте красиві і в шапці!

Поділитися:

Красива укладка і шапка – це кардинально несумісні речі. Так думають більшість жінок та дівчат, тому обирають або одне, або інше. Ми пропонуємо вам не йти на компроміс ані з красою, ані зі здоров'ям. І взяти собі на озброєння чудові варіанти зачісок, яким не страшно зіткнутися із шапкою.

Пряме волосся

Не обов'язково вигадувати складні зачіски, на які потрібно багато часу. У арсеналі багатьох сучасних леді є прасочка для волосся. Вона стане у пригоді взимку, адже випрямлене волосся не боїться шапки.

Фото: @mashaefrosinina

Об'ємна коса

Ця стильна зачіска вже давно завоювала прихильність модних леді. Вона придає буденному образу романтичності. Об'ємна коса заплітається досить низько, тому не зіпсується під шапкою. Особливо гарно виглядає така кіска, якщо ви залишите кілька пасом біля обличчя не заплетеними.

Фото: @sashaabo

Дві коси

Така мила зачіска не справедливо записана до списку «для маленьких дівчаток», мовляв дорослим панянкам вже пізно плести коси, але більшість блогерів та модниць переконують у зворотному. Така проста і миловидна зачіска зробить образ грайливим, а головне протримається аж до вечора. А шапка тільки доповнить цю зачіску.

Фото: @sineadleehairdesign

Низький пучок

Зручно, швидко і граційно. Низький пучок тільки на перший погляд важко поєднати із шапкою, але варто зав'язати волосся у низький тугий хвіст і лише потім робити пучок із допомогою невидимок. Так він протримається під будь-яким головним убором. Особливо елегантно виглядатиме із капелюхом.

Фото: pinterest.com

Легкі хвилі

Легкі хвилі зроблять ваш образ невимушеним, а шапка зовсім не зіпсує ані хвиль, ані образу. Навіть після того, як ви її знімете, легка недбалість додасть ще більше романтичності та ігривості вашому образові. Тож, якщо ви бажаєте підкреслити свій настрій кучериками - вперед.

Фото: @liudmila.barbir

Новини по темі