ТОП-7 трендових пар взуття на літо 2019, що прикрасять ваші будні

Взуття літо 2019: модні тренди
Фото: GettyImages

Дізнайтеся, яке взуття буде модним влітку 2019-го.

Поділитися:

Взуття здатне стати родзинкою будь-якого образу. Вдало підібрані босоніжки, балетки чи лофери легко зроблять буденне вбрання особливим.

Тільки уявіть звичайну блакитну сукню в поєднанні з помаранчевими туфлями на підборах. Навіть прості джинси і футболка «заспівають» по-новому, якщо додати до них срібні кросівки.

Фото: @choey_street_things

Комфорт чи стиль?

Завжди варто подбати не лише про красу, але й про комфорт. Чи пасуватимуть нові туфлі не лише до речей з шафи, але й до темпу та стилю життя?

Зупиніться і подумайте, може, щось із того, що тільки входить у моду, вже є серед ваших речей. Чи зможете ви органічно поєднати новинку з іншими елементами гардеробу?

Наприклад, завжди можна обрати модний колір, але придбати взуття на пласкій підошві замість підборів. Для активної людини модна пара балеток чи босоніжок – справжній порятунок.

Ми підготували для вас добірку взуттєвих трендів 2019 року. Переглядайте фотогалерею взуття, яке може стати чудовим доповненням до вашого стилю.

Квадратний ніс

Тільки-но всі забули про квадратний ніс, як він тріумфально повернувся у світ моди. Попередній пік слави такого взуття припав на початок 2000-х років. У сезоні 2019-2020 взуття з квадратним носом має справді космічний вигляд – яскраві кольори, незвичні фактури та футуристичні елементи.  

Пір’я

Невелика кількість деталей із пір’ям зробить літнє взуття по-справжньому стильним. Та з цим оздобленням потрібно бути обережною, оскільки така прикраса – досить специфічна.

Прикрашені пір’ям босоніжки чи туфлі на підборах – вдалий вибір для вечірки. Для буденних прогулянок таке взуття не пасує, оскільки на вулиці пір’я може легко забруднитись чи навіть порватись.

Морська тема

Кожного сезону, крім основних, з’являються ще й мікротренди. Цього разу увагу модниць привернула морська тема.

Модним буде все – від мушель та зображення морських зірок до кольорів усіх відтінків океану. Таке взуття гарно пасуватиме до легких суконь і солом’яних капелюшків.   

Помаранчевий – це новий рожевий

Суміш помаранчевого і рожевого стала чудовим доповненням взуттєвих трендів. Зверніть увагу на цей яскравий відтінок. Він чарівно доповнить собою інші весняні та літні кольори. Помаранчеве взуття можна гарно поєднати з одягом нейтральних кольорів, як-от синій, блакитний чи білий. Фіолетовий і зелений кольори одягу теж стануть виразнішими завдяки помаранчевому акценту.

Оригінальні підбори

Підбори часто роблять взуття непрактичним. Тому цього сезону дизайнери вирішили трохи полегшити модницям життя. Популярності набувають підбори-кльош. Така форма робить їх більш стійкими та практичними. До того ж, у тренді незвичні підбори. Наприклад, вигнуті або прозорі, які створюють враження невагомості.

Металік

Якщо ви любите справжній блиск, то літо 2019 року – вдалий час, щоб засяяти. Блискуче каміння на взутті та сумках чудово пасуватиме до літніх прогулянок.

Сміливо обирайте взуття у кольорі металік як на підборах, так і з пласкою підошвою – і те, і те наразі у тренді.

Пласка підошва

Носити взуття на підборах щодня – важко. На щастя, літо 2019 року зустрічає нас комфортним трендом – пласкою підошвою. Обирайте босоніжки, сандалі чи балетки на свій смак і насолоджуйтесь прогулянкою у спекотний літній день.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колір літа: 5 образів із жовтим акцентом

Новини по темі