Трагічна історія кохання чи кримінальна комедія: що подивитися на вихідних

Що подивитися на вихідні: цікаві фільми

Добірка фільмів на вихідні, які покажуть на "1+1 Україна".

Поділитися:

Цими вихідними на "1+1 Україна" транслюватимуть чимало фільмів із захопливими сюжетами та популярними акторами. Розповідаємо, які кінострічки ви зможете переглянути цього тижня.

Подвійний форсаж (2003)

Браян О'Коннер, колишній поліцейський, який став перегонником, живе у вигнанні в Маямі. Його життя перевертається з ніг на голову, коли він зустрічає Моніку Ф'юентес, агента Управління з боротьби з наркотиками, яка розслідує справу про наркоторгівлю. Моніка переконує Браяна допомогти їй упіймати злочинця, Картера Верона, який використовує вуличні перегони як прикриття для своєї злочинної діяльності.

Браян погоджується і проникає у світ Верона, де він зустрічає старого друга, Романа Пірса. Разом вони повинні втертися в довіру до Верона і його оточення, щоб зібрати докази проти нього.

Чи вдасться їм втілити цей план, дізнайтеся вже цієї п'ятниці о 20:00 на "1+1 Україна".

Потрійний форсаж: Токійський дрифт

Унікальний фільм популярної франшизи, у якому не з'являться ані Браян О'Коннер, ані Дом Торетто. Натомість глядачам розкажуть про Шона Босвела — бунтівного юнака, який захоплюється вуличними перегонами, потрапляє у біду і змушений тікати до Токіо. Не знайомий з японською культурою і не маючи друзів, Шон швидко опиняється втягнутим у світ дрифтингу, підпільних перегонів, де майстерність керування цінується вище за все.

Там він знайомиться з Ханою, молодою дівчиною, яка навчає його тонкощів дрифтингу, і Хан, досвідчений перегонник, який стає його другом і наставником. Шон закохується в Нілу, подругу Хана, але їхні стосунки ускладнюються суперництвом з D.K., жорстоким лідером місцевої дрифтинг-банди.

Шон кидає виклик D.K. на фінальні перегони, щоб здобути повагу і місце в токійському підпіллі. Ці перегони стане випробуванням його навичок, сміливості та вірності, і змусить його зробити складний вибір щодо свого майбутнього.

Чи зможе Шон стати авторитетним перегонником, дивіться цієї п'ятниці о 22:05 на "1+1 Україна".

Мексиканець (2001)

Дрібний гангстер Джеррі Велбах (Бред Пітт) отримує в один день відразу два ультиматуми. Його бос — ватажок банди — вимагає, щоб Джеррі терміново розшукав у Мексиці безцінний антикварний пістолет «Мексиканець», або негайно повернув усі борги. Його подружка Саманта (Джулія Робертс) теж ставить питання руба: або вона, або банда. З двох зол Джеррі вибирає менше і вирушає до Мексики за пістолетом. Але незабаром з'ясовується, що дістати «Мексиканця» мріє не він один, а ще й два професійні кілери.

Як Джеррі буде виплутуватися з цієї історії, дізнайтеся в суботу о 00:10 на "1+1 Україна".

Між небом і землею (2005)

Романтична комедія з елементами фентезі, яка розповідає про молоду жінку на ім'я Алісон (Різ Візерспун), яка після трагічної аварії опиняється в загробному світі.

Там вона зустрічає Чарльза (Марк Руффало), привітного та чарівного чоловіка, який допомагає їй звикнути до нового життя. Разом вони досліджують загробний світ, де Алісон має можливість розібратися у своїх незавершених справах на землі та зрозуміти, що їй робити далі.

З часом Алісон та Чарльз закохуються одне в одного, але їхнє щастя затьмарене тим фактом, що Алісон рано чи пізно має повернутися на землю. Їм доводиться знайти спосіб попрощатися, знаючи, що їхнє кохання може бути неможливим у реальному світі.

Чи вдасться закоханим залишитися разом, дізнайтеся у неділю о 23:00 на "1+1 Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Новини по темі