Три серіали для гарного настрою від Тімура Мірошниченка

Тімур Мірошниченко поділився добіркою серіалів для гарного настрою

Ведучий "ЖВЛ представляє" Тімур Мірошниченко назвав три серіали для гарного настрою.

Поділитися:

Тімур Мірошниченко, ведучий "ЖВЛ представляє", що виходить щодня о 9:15 у "Сніданку з 1+1", ексклюзивно для сайту 1+1 поділився улюбленою добіркою серіалів, які сподобаються і вам!

Перш ніж зануритись у святковий ажіотаж новорічних фільмів, пропонуємо переглянути серіали, які зроблять ваші вечори більш затишними. Тімур Мірошниченко, ведучий "1+1 Україна" порекомендував серіали, які обовʼязково піднімуть настрій. 

Тімур Мірошниченко

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соломія Вітвіцька розповіла про свій улюблений жанр кіно

Для поціновувачів комедій та спорту, Тімур рекомендує переглянути — «Тед Лассо». Це серіал про тренера-американця англійської футбольної команди. Нонсенс, скажете ви, так, але не для головного героя. Теду Лассо важлива не гра, не перемоги команди й не визнання, а насамперед — люди. До того ж він не сильно обізнаний у правилах європейського футболу, тому що раніше тренував команди, які грали в американський футбол! 

"Це найдобріший серіал, який я бачив за останні кілька років. Він подарує максимум теплоти, безкрайньої доброти та сентиментів. Уже є три сезони", — додає Тімур.

Тімур Мірошниченко фото

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єгор Гордєєв розказав, яким би був серіал про команду "Сніданку з 1+1"

Прихильники "Сніданку з 1+1", ви тут? Якщо так, то наступний серіал для вас!

"Ранкове шоу" — серіал про найпопулярніше новинне шоу США з Дженніфер Еністон і Різ Візерспун у головних ролях. Нещодавно вийшов вже третій сезон. 

"Якщо вас цікавлять залаштунки телебачення, тоді подивіться його обов’язково. Блискуча акторська гра, закручений сюжет, сучасні теми й проблематика — весь час серіал тримає у фокусі вашу увагу", — ділиться ведучий.

Серіал, який цьогоріч став лідером за кількістю номінацій на телевізійну премію «Еммі» — 27, та отримав багато схвальних рецензій від критиків і глядачів — "Спадкоємці".

"Це найкрутіший драматичний серіал останніх часів. У ньому бездоганно все: ідея, сценарій, підбір акторів, сюжетні лінії та навіть декорації та костюми. Це зла сатира на світ заможних і впливових. Прототипом слугувала сім’я медіамагната Руперта Мердока. Всього знято чотири сезони, і, на жаль, більше не буде", — говорить Тімур.

А знайти ще більше захоплюючого контенту можна на платформі кіно та телебачення Київстар ТБ. Нагадаємо, що на Київстар ТБ зʼявилися добірки з популярним контентом 1+1 media, які можуть переглядати без авторизації та безоплатно абсолютно всі глядачі на всіх пристроях — від смарттелевізорів, до смартфонів, комп’ютерів, медіаприставок і планшетів. Добірки сформовано з понад 2 000 годин улюблених продуктів телеканалів груп, серед яких, зокрема, "Сімейні мелодрами", "Життя відомих людей", "Панянка-селянка", "Богиня шопінгу", "Світ навиворіт", "Одруження наосліп", історичні проєкти.

Новини по темі