Єгор Гордєєв розказав, яким би був серіал про команду "Сніданку з 1+1"

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Єгор Гордєєв розповів, яким би був серіал про команду "Сніданку з 1+1"

Ведучий "Сніданку з 1+1" розповів, якому жанру контенту наразі віддає перевагу, а також поділився, яким уявляє собі серіал про колег.

Поділитися:

Як ви пам’ятаєте, в жовтні 2023 року на платформі кіно та телебачення Київстар ТБ з’явилися добірки з популярним контентом 1+1 media, які доступні без авторизації та безоплатно абсолютно всім глядачам на будь-яких пристроях. Так, своїми уподобаннями в контенті поділився і ведучий «Сніданку з 1+1» на 1+1 Україна Єгор Гордєєв, який віддає перевагу добірці Драма+, що пропонує найвідоміші драми та мелодрами від 1+1.

«Мені до душі контент жанру драма. Зараз, наприклад, дивлюсь третій сезон телесеріалу “Ранкове шоу”. Випереджаючи питання — ні, наші будні на “Сніданку з 1+1” не схожі на перипетії, показані в серіалі», — прокоментував Єгор.

Ведучий "Сніданку з 1+1" Єгор Гордєєв

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучий "Сніданку з 1+1" Єгор Гордєєв розповів про обов’язкові ранкові ритуали та стосунки з Нелею Шовкопляс (ексклюзив)

Окрім цього, ведучий поділився, яким уявляє серіал про команду Сніданківців: 

«А от якби про нас з колегами знімали фільм, то, мабуть, це був би пригодницький фільм або серіал. Ну і куди ж без комедії, і зовсім трішечки драми».

Єгор Гордєєв фото

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучий «Сніданку з 1+1» Єгор Гордєєв представив український проєкт Superhumans center на форумі Білла та Гілларі Клінтон у Нью-Йорку

А знайти цікаві вам фільми чи серіали ви можете за допомогою жанрових добірок на платформі кіно та телебачення Київстар ТБ. Серед яких доступні: Команда+ — на глядачів чекатимуть детективи та екшени власного виробництва телеканалу 2+2; Гумор+ підійме настрій аудиторії відмінними жартами та сатирою в ситкомах ТЕТ та «плюсів»; Реаліті+ занурить глядачок у найцікавіші та найемоційніші шоу від ТЕТ та 1+1; в категорії Історія+ в захопливий світ таємниць та історичних фактів занурюватимуть документальні й пізнавальні проєкти 1+1 та 2+2; Містика+ відкриватиме доступ до серіалів і програм 1+1 і ТЕТ з навколомістичною тематикою, а також уже раніше згадана добірка Драма+ із кращими кінокартинами цього жанру.

Новини по темі