Три знаки зодіаку, на яких очікують зміни в роботі у вересні

3 знаки зодіаку, у яких зміниться робота у вересні
Freepik

Яким знакам зодіаку пощастить з роботою у вересні?

Поділитися:

Зірки вплинуть на життя всіх знаків зодіаку у вересні. Які знаки зазнають змін в роботі, розповіла Анжела Перл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Гороскоп на вересень 2023 для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл: кого чекають кардинальні зміни

Стрілець

Юпітер стає ретроградним в 6 домі роботи та рутини, тут також знаходиться ретроградний Уран. Ви отримаєте другий шанс. Повернуться старі клієнти. Буде відрядження в місто, де ви раніше були. Потрібно буде розв'язати певну проблему. Ви пройдете медогляд, можливо, поїдете в санаторій. Венера припиняє ретроградний рух у 9 домі удачі, подорожей та знань. Для вас все стане легше. Отримаєте новину з-за кордону. Розпочнеться період везіння у справах, пов’язаних з іншими країнами. Ваші публікації отримають хороші відгуки. Ви станете медійно активні.

Козоріг

Венера, планета грошей та кохання, розгортається в прямий рух у вашому домі фінансів. Очікуйте новий прибуток. Початок осені – сприятливий час для зближення з коханою людиною. Також почне покращуватися інтимне життя. У цей же день Юпітер, планета везіння, удачі та подарунків, стане ретроградним в 5 домі. Однак ця планета завжди хороша, навіть якщо ретроградна. Ви можете відновити стосунки з іншою людиною. Можлива підготовка до зачаття. Юпітер відповідає за шлюб, тож передвесільні турботи теж чекають на деяких представників знаку.

Риби

Венера розвертається в 6 домі гороскопа. Цей дім інформує про проблеми та їх вирішення. Оскільки 6 дім також про роботу, то ймовірно вирішаться проблеми там. Можливо, ви перейдете в новий колектив. Після 4 вересня усе відбуватиметься простіше і розв’язувати будь-яку проблему буде набагато реальніше, ніж до розвороту Венери. Щось замінити вдома, налагодити – це вирішиться і швидше, і дешевше, ніж ви очікували. Венера по 6 домі символізує службовий роман, який важко не помітити. Ця планета позбавить проблем в особистому житті. 6 дім про здоров’я, режим та харчування.  

Новини по темі