Три знаки зодіаку, у яких буде натхнення у вересні

3 знаки зодіаку, які матимуть натхнення у вересні 2023
Freepik

Які знаки зодіаку будуть творчими у вересні?

Поділитися:

Нашим життям керують зірки, вважають астрологи. Які знаки зодіаку можуть очікувати натхнення у вересні, розповіла Анжела Перл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три знаки зодіаку, у яких буде додатковий дохід у вересні

Телець 

15 вересня Молодий місяць в 5 домі кохання. Це сприятливий час для творчості, радості, натхнення та нового кохання. Ймовірна вагітність. Меркурій перестає бути ретроградним, і це вплине на сферу освіти та самовираження. Можете почати новий бізнес.  24 вересня Сонце в 6 домі роботи та здоров’я. Рутина стане більш позитивною. Марс в 6 домі принесе бажання щось робити та активність. Ви будете в центрі уваги. Можлива підготовка до операції, великі витрати, зацікавлення спортом. 29 вересня Повня в 12 домі. Ви будете приймати рішення. Таємниці відкриються. Ви на деякий час ізолюєтеся від людей. Активним буде ваше самопізнання. Завершиться якась справа.

Лев

15 вересня Меркурій розвертається в прямий рух у 2 домі грошей. Уже можна робити великі покупки, але астрологиня рекомендує почекати ще 2-3 дні. Ви отримаєте відповіді на робочі питання. Молодий місяць тут же надасть джерело енергії. У вас буде більше грошей, з’являться нові ідеї та енергія. Можливі публічні виступи, заняття вокалом. 24 вересня Сонце та Марс в 3 домі контактів та спілкування. На вас чекає багато руху та контактів з людьми. Ви будете чомусь навчатися. Відбудеться зустріч з родичами або ж отримаєте новини від них. 29 вересня Повня в 9 домі розширення світогляду. Будуть подорожі за кордон та якась нова інформація. Ви почнете глибше на чомусь розумітися. Ваші можливості розширяться.

Водолій

24 вересня Сонце та Марс в 9 домі далеких земель. Ви будете дуже активні. Будуть якісь справи, пов'язані з іншими країнами (знайомства з іноземцями, вивчення нової мови, переїзд). Ви будете чомусь вчитися або ж викладати. Ваша популярність збільшиться. Юридичні справи стануть зрозумілішими.  29 вересня Повня в 3 домі спілкування. Ваша медійність буде більшою. Ви розширите світогляду внаслідок нових знайомств. Зміните транспорт. Отримаєте новини від родичів. Прийдуть нові ідеї. Буже багато спілкування. 

Новини по темі