Три знаки зодіаку, у яких буде додатковий дохід у вересні

3 знаки зодіаку, які отримають додаткові гроші у вересні 2023

Які знаки зодіаку отримають більше грошей у вересні?

Поділитися:

Зірки впливають на наше повсякдення. Які знаки зодіаку можуть очікувати додаткових доходів у вересні, розповіла Анжела Перл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три знаки зодіаку, у яких будуть зміни в особистому житті у вересні

Лев

15 вересня Меркурій розвертається в прямий рух у 2 домі грошей. Уже можна робити великі покупки, але астрологиня рекомендує почекати ще 2-3 дні. Ви отримаєте відповіді на робочі питання. Молодий місяць тут же надасть джерело енергії. У вас буде більше грошей, з’являться нові ідеї та енергія. Можливі публічні виступи, заняття вокалом.

Діва

Новий Місяць 15 вересня пройде у знаку Діва. З'явиться більше енергії!  Хто більше всіх відчує його вплив? Звісно ті, у кого день народження 15 вересня, а також 3 дні до і після. З 12 по 18 вересня чекайте прилив ентузіазму. Новий стиль, зачіска, ім’я, прізвище, роль, статус. Можуть розпочатися перемовини. Усі Діви відчують вплив Молодика, але чутливішими будуть люди з асциндентом у 21 градусі (з 18 по 24 також). Це дуже сприятлива дата для початку справ. Варто згадати, що те, що розпочинається під час Нового Місяця, закінчується або приносить результати в Повний Місяць. 29 вересня Повний Місяць у 8 домі гороскопа. Це теж фінанси, але спільні: чоловіка чи дружини. Новина про фінанси бізнес-партнера теж може стосуватися Дів. По 8 домі ви можете взяти кредит або кредитну картку. Анжела Перл застерігає не загубити її. Відповідь по гранду чи стипендії застане вас зненацька. Спадщину чи гроші зі страхування отримати теж ймовірно. Цей Повний Місяць пов’язаний із рахунками інших організацій: державні кошти, соціальні виплати. 

Водолій 

15 вересня Меркурій йде в прямий рух у 8 домі фінансів. Планета надасть енергії. Будуть більші спільні гроші з романтичним чи бізнес-партнером. Молодий місяць тут же принесе нову співпрацю. Отримаєте серйозного клієнта чи інвестора. Це сприятливий час, щоб працювати над залежностями, почати психотерапію. Відкриється якась таємниця. Поновляться інтимні стосунки або ж з’явиться новий партнер. 24 вересня Сонце та Марс в 9 домі далеких земель. Ви будете дуже активні. Будуть якісь справи, пов'язані з іншими країнами (знайомства з іноземцями, вивчення нової мови, переїзд). Ви будете чомусь вчитися або ж викладати. Ваша популярність збільшиться. Юридичні справи стануть зрозумілішими.

Новини по темі