Три знаки зодіаку, у яких будуть зміни в особистому житті у вересні

3 знаки зодіаку, особисте життя яких зміниться у вересні 2023

Які знаки зодіаку зазнають змін в особистому житті у вересні?

Поділитися:

Астрологи вважають, що людське життя залежить від зірок. Які знаки зодіаку можуть очікувати зміни в особистому житті у вересні, розповіла Анжела Перл.

Овен

24 вересня Сонце входить у ваш 7 дім партнерів і стосунків. Сонце вносить позитив і енергію. Романтичне знайомство очікує Овнів в кінці місяця. Марс знаходиться в цьому ж 7 домі гороскопа весь місяць. Цьому знаку зодіаку варто чекати романтичних проявів від свого партнера. Чоловік чи дружина приверне до себе увагу. Бізнес партнерство теж про 7 дім гороскопа. 29 вересня Повня у знаку Овна. Хто відчує його найбільше? Ті, в кого асциндент в 6 градусі Овна, з 3 по 9 теж. Або ж в кого день народження 27 березня, з 24 по 30 теж. Але відчуватимуть вплив Повні найближчі два тижні усі знаки зодіаку. Іменинники матимуть кульмінацію в ці дні, завершення чого-небудь. Це може бути і розлучення, і зустріч з новою людиною. І звільнення зі своєї довготривалої роботи, і отримання нової. Якщо ви довго думали над чимось, приймали рішення, то зараз отримаєте відповідь на свої запитання. 28 і 29 вересня активізується тема грошей обов’язково. Можливі витрати.

Близнюки

15 вересня Меркурій нарешті розвертається і йде вперед. Очікується будь-яка активність, переїзд, більше спілкування. Життя стає швидше, коли Меркурій розвертається. Він розвертається в 4 домі, де триватиме Новий Місяць. 4 дім – це місце проживання, сім’я, нерухомість. Омріяний переїзд все ж відбудеться. Покупець на ваш будинок знайдеться вже в другій половині місяця. Відповідь на запит про кредит теж прийде після 15 вересня. Усі питання по документах, які стосуються проживання – про 4 дім. Новий Місяць дасть вам інформацію, новину про ваше місце проживання. Близнюки можуть змінити паспорт, або тільки прізвище в ньому. Новини про поповнення в родині не уникнути. Усі питання стосовно будинку вирішаться після 15 вересня. 24 вересня Сонце входить в 5 дім гороскопа. Дім радості, задоволення, подарунків собі, похід в кафе – все, що приносить нам задоволення. Цей дім також про творчість і любов. У поєднані Сонце і Марс в одному домі проявляють бажання. Поїздка, похід в театр чи на виставку – буде чудовою ідеєю. Якщо ви – людина творчості, у цей період добре робити свою виставку, презентувати свою пісню чи п’єсу. Місяць вийде активним для тих, хто гастролює. Радісна новина стосовно дітей не омине Близнюків.

Водолій 

15 вересня Меркурій йде в прямий рух у 8 домі фінансів. Планета надасть енергії. Будуть більші спільні гроші з романтичним чи бізнес-партнером. Молодий місяць тут же принесе нову співпрацю. Отримаєте серйозного клієнта чи інвестора. Це сприятливий час, щоб працювати над залежностями, почати психотерапію. Відкриється якась таємниця. Поновляться інтимні стосунки або ж з’явиться новий партнер. 29 вересня Повня в 3 домі спілкування. Ваша медійність буде більшою. Ви розширите світогляду внаслідок нових знайомств. Зміните транспорт. Отримаєте новини від родичів. Прийдуть нові ідеї. Буде багато спілкування. 

Новини по темі