Три знаки зодіаку, життя яких змінить Молодий місяць у серпні

3 знаки зодіаку, життя яких змінить Молодий місяць 16 серпня
Freepik

Які знаки зодіаку відчують вплив Молодого місяця 16 серпня?

Поділитися:

16 серпня 2023 року о 12:38 за київським часом настане Молодий місяць. Життя яких знаків зодіаку змінить Новий місяць, розповіла Анжела Перл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на серпень 2023 для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл: кого чекають кардинальні зміни

Лев

16 серпня Молодий місяць в Левові, ключовий 1 дім вашої особистості. Якщо ваш день народження припадає на проміжок 14-18 серпня включно — протягом наступних 12 місяців ви увійдете в новий цикл життя. У вашому житті з’являться нові людина, робота, країна, статус. Для інших Левів це сприятливий час для ініціативності та прийняття рішень. Ви звільнитеся від когось або від чогось. Стануть зрозумілішими деякі питання. Це час початку співпраці. Ви спробуєте змінити стиль. У цей період ефективними будуть спроби привести себе до ладу. Ви переосмислите ставлення та любов до себе через інших людей. З вашого оточення зникнуть непотрібні люди, а деякі особи з минулого — повернуться.

Повний гороскоп на серпень для Лева від Анжели Перл читайте за посиланням

Діва

16 серпня Молодий місяць в 12 домі завершення, благодійності, далеких земель. Потрібно буде чогось позбутися. Ефективно в цей час худнути. Варто закінчити справи з минулого. Ви приберете старі речі з дому. На вас чекають подорожі, дистанційна робота. Ви отримаєте новини здалеку. Ретроградна Венера повпливає на кохання. Ви отримаєте звістку від колишніх партнерів. Якщо ви у стосунках на відстані, то для вас відкриється таємниця. Ви переосмислите стосунки, відбудеться їх перезавантаження. Фінанси повернуться. Ви обдумаєте власну самооцінку та цінності.

Повний гороскоп на серпень для Діви від Анжели Перл читайте за посиланням.

Скорпіон

16 серпня. Новий Місяць у 10 домі гороскопа – найвищий дім нашої репутації, мети. Новий Місяць поставить нову ціль чи завдання. Не оминути новини про проєкт, керівництво, співробітників. Ретроградна Венера у ці дати надасть вам оновлений статус. Так, як ця планета відповідає за стосунки й шлюб, то статус буде стосуватися взаємин. Це може бути і розлучення, і одруження. Можливо ви з’їдетеся зі своїм хлопцем/дівчиною, а може дізнаєтеся про вагітність, що змінить ваш статус. Астрологиня застерігає від шлюбу в ці дати. Підписувати документ про створення сім’ї варто після 5-18 вересня. Ретроградна Венера в 10 домі може змінити Скорпіонам фінанси. Цілком ймовірне повернення на колишню роботу і минулу заробітну плату. Давні клієнти повернуться до вас. Рішення піти на пенсію теж змінить ваш фінансовий стан. 

Повний гороскоп на серпень для Скорпіона від Анжели Перл читайте за посиланням.

Новини по темі