Три знаки зодіаку, життя яких змінить сонячне затемнення в жовтні

Три знаки зодіаку, життя яких змінить сонячне затемнення 14 жовтня
Unsplash

Чиє життя змінить сонячне затемнення: читайте гороскоп від Анжели Перл.

Поділитися:

Гороскоп на жовтень 2023 від Анжели Перл пророкує великі зміни у житті трьом знакам у день сонячного затемнення 14 жовтня. Хто це буде?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на жовтень 2023 для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл: кого чекають кардинальні зміни

Терези

14 жовтня відбудеться Сонячне затемнення у Терезах у вашому 1 будинку, керованому Венерою. Ви відчуєте його набагато раніше і відчуватимете досить довгий час. Це про кохання, гармонію, задоволення і щось нове. Можлива вагітність, шлюб. Новий цикл життя.

Повний гороскоп на жовтень для Терезів від Анжели Перл читайте за посиланням.

Скорпіон

14 жовтня — Сонячне затемнення в 12 домі приватності. До 29 жовтня астрологиня не радить приймати серйозних рішень, адже їх не можна буде змінити чи скасувати протягом років. Саме час зробити рефлексію, записатися на психотерапію. Ви позбудетеся непотрібних людей та речей. Можлива поїздка чи міграція. Відкриються таємниці.

Повний гороскоп на жовтень для Скорпіона від Анжели Перл читайте за посиланням.

Козоріг

14 жовтня — Сонячне затемнення в 10 домі кар'єри. До 29 жовтня астрологиня не радить приймати серйозних рішень, адже їх не можна буде змінити чи скасувати протягом років. Вийдете на новий рівень у професії. Можете змінити роботу. Деякі Козероги матимуть поповнення в родині. Визначите нову мету. Вас потішать нагородами.

Повний гороскоп на жовтень для Козорога від Анжели Перл читайте за посиланням.

Новини по темі