«У часи боротьби за збереження генетичного коду нації культура потребує особливої підтримки» – Артем Пивоваров та Лілу45 презентували спільну роботу «Радісно/Страшно»

Прем'єра від Артема Пивоварова та Лілу45: пісня та відео «Радісно/Страшно»

Музична прем'єра: Артем Пивоваров на участю Лілу45 презентували пісню «Радісно/Страшно» та відео на неї.

Поділитися:

В межах культурного проєкту Артема Пивоварова «Твої Вірші, Мої Ноти» за участю Лілу45 сьогодні вийшла прем'єра: відео на пісню «Радісно/Страшно». Артисти розповідають, що робота була створена ще до війни, але зараз набула нових сенсів. Відео зняте у чорно-білих тонах, і сьогодні, коли світ і справді розділився на біле та чорне, дійсно набуло нового змісту і символізму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Музична оборона»: зірки українського шоу-бізнесу та «Голосу країни» запустили флешмоб на підтримку України в боротьбі з російськими окупантами

Зараз, у часи війни з росією, підтримка нашої культури дуже важлива. В межах авторського культурного проєкту «Твої Вірші, Мої Ноти» Артем Пивоваров презентував трек «Радісно/Страшно» за участю Лілу45. За основу композиції був взятий вірш Гео Шкурупія, поета епохи розстріляного відродження – часу, коли здійснювався наступ на українську культуру і самобутність. Саме це відчуваємо і зараз.

Роботу «Радісно/Страшно» було створено ще до війни, але зараз вона набула нових сенсів і актуальна як ніколи. Як і сам проект "Твої вірші, мої ноти". У часи боротьби за збереження генетичного коду нації культура потребує особливої підтримки, а це і є головна мета проєкту.

Про прем'єру у соцмережах Артем Пивоваров написав:

"Настане день, і розцвіте наша країна. А слідом врожай на нашій землі. Родючій! І кожен українець щоб пишався...радісно! Як ми зараз своєю нацією і своїми героями! Своїм майбутнім пишаємося!"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Сніданок. Онлайн» покаже проєкт «Музична оборона» у прямому ефірі

Лілу45 написала про композицію «Радісно/Страшно»:

"Ми планували цей реліз ще 25 лютого, але «дякуючи» нашим сусідам, ми його перенесли. 24 лютого ця пісня заграла зовсім інакше, напевно як і всі пісні, написані «до». Щось викинулось і стало зовсім неважливим, щось, що було «під боком», виявилось недосяжним, а щось, що ти носив у собі, нарешті знайшло момент проростати.Після будь-якого заходу сонця наступає світанок. Сподіваюсь, що сонце ось-ось зійде. І грітиме нас своїм ласкавим промінням, лікуючи душі і загоюючи рани".

Нагадаємо, пісню Лілу45 "Восемь" під час "сліпих прослуховувань" на "Голосі країни" виконала Наталія Миколаєнко. Лілу45 особисто прийшла підтримати конкурсантку та вийшла до неї на сцену, щоб разом заспівати.

Пісня «Радісно/Страшно» доступна для прослуховування на всіх цифрових майданчиках.

Новини по темі