«Сніданок. Онлайн» покаже проєкт «Музична оборона» у прямому ефірі

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
«Сніданок. Онлайн» у прямому ефірі YouTube покаже культурний флешмоб «Музична оборона»

«Сніданок. Онлайн» покаже культурний флешмоб під назвою «Музична оборона» у прямому ефірі YouTube.

Поділитися:

Проєкт «Музична оборона» запустив телеканал 1+1 та «Голос країни». У ньому зірки українського шоу-бізнесу та учасники «Голосу країни» виконують вже відомі або тільки-но написані пісні про війну під хештегом #музичнаоборона. Флешмоб отримав неабияку підтримку у соц.мережах. 

Відсьогодні у ефірі ранкового шоу «Сніданок. Онлайн», яке виходить на YouTube каналі «Сніданку з 1+1» кожного дня із 10:00 до 13:00, телеглядачі зможуть побачити музичні твори українських артистів, які покликані підтримати український народ у боротьбі з російськими окупантами. 

Першим учасником, якого сьогодні побачили глядачі, став учасник «Голосу країни» та відомий блогер Тьома Паучек. Він виконав пісню власного авторства «Не віддам» 

Нагадаємо, щодня із 10:00 до 13:00 глядачі можуть зустрітись із улюбленими ведучими на YouTube-каналі «Сніданку з 1+1» у проєкті «Сніданок. Онлайн». Окрім оперативних новин про ситуацію в країні, у прямому ефірі глядачі зможуть почути поради для цивільного населення від експертів, поставити питання психологу онлайн, отримати поради дитячого психолога, як говорити з дітьми про війну та допомогти їм пережити важкі часи. 

Дивитися випуски можна буде за посиланням

Усі відео в рамках проєкту «Музична оборона» можна також побачити на Youtube каналі «Голосу країни».

Новини по темі