«Мене виховував тільки тато, він побачив у мені талант», – учасниця «Голосу країни» Наталія Миколаєнко вразила фантастичним виступом

Голос країни
Учасниця «Голосу країни» Наталія Миколаєнко розповіла щемливу сімейну історію та вразила яскравим виступом

Учасниця «Голосу країни» Наталія Миколаєнко вразила своєю щемливою сімейною історією та яскравим виступом.

Поділитися:

Головне вокальне шоу «Голос країни-12» продовжує вражати глядачів яскравими виступами учасників під час «сліпих» прослуховувань. Фантастичним було виконання пісні Лілу45 «Восемь» учасницею Наталією Миколаєнко, яка також розповіла глядачам про свою непросту родинну історію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Я дуже щасливий, що у мене є син!», – Святослав Вакарчук вперше розповів, як народження сина змінило його життя

Наталія розказує, чому вона росла лише з татом:

«Коли мені був рік, мама померла, в неї була онкологічна хвороба. Мій тато завжди вірив в мене, дуже старався, і у нього вийшло замінити мені і маму, і тата. Я присвячую йому свій виступ».

Наталія Миколаєнко

Дівчина зізнається, що саме тато подарував їй максимально багато любові і тепла, і вона ніколи не відчувала себе в чомусь обділеною. Наталія Миколаєнко зазначає:

«Мене виховував один тато, і саме він побачив в мені талант, повів у музичну школу».

На сцені «Голосу країни» Наталія виконала хіт Лілу45 «Восемь», і своїм щирим співом змогла обернути до себе всі 4 тренерські крісла.

Святослав Вакарчук сказав Наталії:

«Буквально з 1-ї секунди я хотів натиснути на кнопку, а потім я вже вирішив насолоджуватися вашим співом і думав: подивлюся, як ви справляєтеся в умовах стресу, як будете триматися. І ви взагалі не розгубилися до останньої секунди».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Завдяки сину моє життя стало більш...", – тренер "Голосу країни" Святослав Вакарчук розповів про зміни в особистому житті та новий сезон «Голосу країни»

Оля Полякова звернулася до Наталії:

«Як це круто, що на «Голосі країни» звучать нові прогресивні артисти, нові пісні, відкриття».

А Потап зазначив, що Наталії треба додати трохи свободи у виступ, і він може їй з цим допомогти, якщо дівчина обере його команду.

DOROFEEVA так охарактеризувала виступ Наталії:

«Я зараз просто закохалася. Лілу45 – це нова дуже харизматична українська співачка. Дякую тобі, що ти таку класну пісню принесла сьогодні на «Голос країни».

На цих словах DOROFEEVA на сцені «Голосу країни» відбувся справжній сюрприз і для Наталії Миколаєнко, і для тренерів. Адже підтримати учасницю вийшла виконавиця пісні «Восемь» співачка Лілу45. Вони разом виконали фрагмент цієї композиції.

Голос країни Лілу45

Ексклюзивно для сайту 1+1 Наталія поділилася емоціями від цього спільного виступу:

«Вона така світла, класна, щира! Я бачила, як вона радіє, що перебуває тут зі мною, і це дуже приємно, дуже!»

Після роздумів Наталія Миколаєнко обрала своїм тренером DOROFEEVA. Свій вибір вона коментує так:

«Я була налаштована піти до Надійки. Я відчула її енергію і зрозуміла, що у нас є багато спільного».

Дивіться виступ Наталії Миколаєнко на "сліпих" прослуховуваннях на "Голосі країни":

Дивіться "Голос країни-12" щонеділі о 21:00 на 1+1.

Новини по темі