У цій сукні Кейт Міддлтон схожа на ніжну троянду в саду (фото)

У цій сукні Кейт Міддлтон схожа на ніжну троянду в саду (фото) | 1+1
Фото: GettyImages

Герцогиня продемонструвала неймовірно красивий образ.

Поділитися:

До стилю Кейт Міддлтон придивляються жінки з усього світу, а кожен світський вихід герцогині відбувається під прицілом камер. Так, нещодавно Кейт вразила публіку спортивною фігурою у міні-шортах під час вітрильних змагань.

А днями Міддлтон відвідала фестиваль у саду «Назад до природи». Захід був присвячений відкриттю парку розваг, проект якого герцогиня розробляла разом із придворними ландшафтними дизайнерами. Для виходу Кейт обрала елегантну блакитну сукню з трояндовим візерунком від Emilia Wickstead – у ній герцогиня ідеально влилася в ніжний квітковий пейзаж. Завершили образ пудрові човники на танкетці.

Фото: GettyImages

Зручний та водночас вишуканий образ зробив акцент на тендітності й жіночності красуні-герцогині та не стримував її від веселощів. Під час заходу вона охоче спілкувалася з гостями та бавилася з дітьми.

Нагадаємо, що цього року донька Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотта вперше пішла до школи. Як королівське подружжя проводжало маленьку першокласницю – дивись у відео:

Більше цікавого про королівську родину читай тут:

1. Меган Маркл неймовірно схудла після пологів (відео)

2. Ці архівні фото принца Вільяма тебе здивують

3. У мережі обговорюють перше спільне фото Меган Маркл і Кейт Міддлтон

4. Total white: Племінниця принцеси Діани похизувалася модельною фігурою

5. Некоролівські манери: Принцеса Шарлотта показала всім язика (фото)

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі