Кейт Міддлтон вдягнула міні-шорти і вразила стрункими ніжками (фото)

Кейт Міддлтон здивувала образом у міні-шортах (фото) | Королівська родина | 1+1
gettyimages.com

Такою герцогиню побачиш не часто!

Поділитися:

Герцоги Кембриджські зараз перебувають у літній відпустці. Та це не завадило принцу Вільяму та Кейт Міддлтон приїхати на старт вітрильної регати. Захід пройшов на острові Вайт, що поблизу берегів Англії. 

Цікаво, що подружжя взяло участь не тільки в офіційній церемонії відкриття, але й безпосередньо у змаганнях. Вони зайняли місця шкіперів на двох яхтах. 

Для події Кейт обрала незвичний для себе лук. На ній — спортивна куртка та короткі чорні шорти, що підкреслили стрункі ніжки герцогині. Міддлтон доповнила образ бейсболкою і світлими кросівками. 

Як тобі нестандартний вигляд герцогині? 

Фото: gettyimages.com

Відомо, що кожен човен, який був у змаганнях, представляв одну з восьми благодійних організацій, які підтримують Кембриджі. Вільям прокатався під вітрилом благодійного фонду Child Bereavement UK, заснованого в 1994 році принцесою Діаною. У свою чергу яхта Кейт представляла Королівський благодійний фонд. Переможець буде нагороджений Кубком короля — історичним трофеєм, вперше представленим королем Георгом V у 1920 році. 

Нагадуємо, нещодавно Кейт Міддлтон звинуватили у використанні уколів ботексу. Дивись подробиці у відео: 

Більше новин про герцогиню Кембриджську читай на 1plus1.ua: 

1. Цього літа носимо сукню з принтом, як у Кейт Міддлтон

2. Улюблена вправа Кейт Міддлтон допоможе тобі стати стрункою, як герцогиня

3. Одна від одної краща: Меган Маркл, Кейт і Піппа Міддлтон здивували спільним виходом

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі