У двох знаків зодіаку виникнуть фінансові проблеми у жовтні 2023: хто це буде

У двох знаків будуть проблеми з грошима у жовтні: хто вони
Unsplash

Цим знакам зодіаку варто бути обачними з грошима у жовтні 2023.

Поділитися:

Кожного дня сузір'я впливають на нашу буденність. Які знаки зодіаку матимуть фінансові труднощі у жовтні 2023, розповіла Анжела Перл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три знаки зодіаку, в яких буде весілля у жовтні 2023

Овен

З 10 по 11 жовтня Венера знаходиться на одній лінії з Сатурном, який також перебуває в ретроградному русі у вашому 12 домі. Можливі несподівані витрати або фінансові обмеження, пов'язані з платежами за медичні послуги чи благодійністю. З 13 жовтня Марс входить у 8 дім фінансів, що може вплинути на різні аспекти вашого життя. Це може стосуватися прийняття спільних фінансових рішень, сплати податків, оформлення кредитів чи погашення боргів, вирішення спадкових питань. Ви можете спробувати позбутися від шкідливих звичок та пристрастей. Цей дім також відображає інтимність та близькі відносини, тож рівень вашого бажання в цій сфері може підвищитися.

Близнюки

23 жовтня Меркурій продовжує впливати на ваш 6 дім, що може принести нову інформацію, контакти або завдання, пов'язані з вашою роботою, обов'язками чи здоров'ям. Будьте уважні до деталей і документів, які можуть знадобитися вам у цей період. 24 жовтня Сонце входить у 6 дім гороскопа — сектор роботи, здоров'я і зобов'язань. У цей період вам знадобиться ще більше енергії для вирішення завдань у цих сферах.

Новини по темі