У мережі обговорюють успіх кінострічки «Дружина»

Промова Гленн Клоуз на церемонії Золотий глобус
Фото: Кадр з фільму «Дружина»

Акторка Гленн Клоуз оголосила промову про те, як бути ідеальною дружиною і не втратити себе.

Поділитися:

«Ця роль була для мене дуже особистою. Я згадувала маму, яка усе своє життя присвятила моєму батькові. Коли їй була 80, вона сказала мені: «Я відчуваю, що нічого не досягла. Це було так неправильно», - це зізнання акторки Гленн Клоуз під час оголошення промови на церемонії Золотий глобус. Акторку нагородили за найкращу жіночу роль у фільмі «Дружина».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 серіалів, які повинна подивитися кожна жінка

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Golden Globes (@goldenglobes) on

Кінострічка знята під керівництвом шведського режисера Бернда Рунге за мотивами роману американської письменниці Мег Вуліцер. Багато жінок з усього світу побачили у цій драмі самих себе. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Golden Globes (@goldenglobes) on

Вони розуміють один одного з півслова. Вона доглядає за ним, мов за дитиною - контролює, чи не забагато він з'їв солодкого, чи випив свої пігулки. Вона підхоплює його пальто і живе тим, над чим він працює. Він відомий письменник Джо Каслман, а вона Джоан або просто його дружина. Кому насправді належить успіх та визнання митця? Сюжет стрічки «Дружина» нагадав жінкам, як важливо не загубити саму себе та свої мрії в житті інших, навіть тих, кого дуже сильно любиш.

З досвіду роботи над цією роллю я зрозуміла, що ми, жінки, годувальниці. Цього від нас чекають. У нас є діти, чоловіки, якщо нам пощастило, партнери. Але ми повинні реалізувати себе, повинні слідувати своїм мріям, ми повинні сказати собі: «Я можу зробити це, і ніхто не може мені цього заборонити!» - наголошує акторка. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 фільмів про реальні історії кохання

Новини по темі