У мережі обговорюють зраду нареченого Дженніфер Лопес

Запідозрена коханка Алекса Родрігеса прокоментувала ці чутки.

Поділитися:

Після , відомого бейсболіста Алекса Родрігеса шириться чимало чуток про ймовірну зраду коханого артистки. Річ у тому, що колега Алекса Хосе Кансеко опублікував відповідний пост на своїй сторінці у Twitter про те, що Родрігес зраджував Лопес з його екс-дружиною Джессікою Кансеко. Чоловік навіть готовий був підтвердити свої слова на детекторі брехні. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 49-річна Дженніфер Лопес опановує звабливі танці на пілоні (фотофакт)

«Дивлюся шоу World of Dance, Джей Ло щось пише Алексу Родрігесу, зовсім не підозрюючи, що він зраджував їй з моєю колишньою дружиною Джессікою. Бідна дівчина, вона навіть не уявляє, який він насправді. Я був поруч з Джессікою, коли Алекс зателефонував їй. Алекс Родрігес, припини бути таким негідником! Перестань зраджувати Дженніфер Лопес! Я готовий підтвердити свої слова навіть на детекторі брехні, щоб у вас теж не залишилося сумнівів, що це 100-відсоткова правда»,  - написав Кансеко. 

Однак Джессіка швидко спростувала чутки про походеньки Алекса і написала про це на своїй сторінці Twitter: 

Ці помилкові звинувачення Хосе - неправда! Я знаю Алекса багато років і не бачила його більше п'яти. Я безумовно не спала з ним. Я дружу і з ним, і з Дженніфер. Що стосується Хосе, він може продовжувати грати зі своїми інопланетними друзями. 

Під інопланетними друзями Хосе Джессіка мала на увазі заяви свого екс-чоловіка, які він зробив декілька місяців тому. Тоді він зізнався, що спілкувався з гуманоїдами. 

Наразі ні Джей Ло, ні Алекс Родрігес не коментують ситуацію, що склалася. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дженніфер Лопес підкреслила ідеальну фігуру чарівною сукнею

Новини по темі