У мережі з'явилися фото переможниці Євробачення Нетти з бойфрендом

Бойфренд Нетти Барзілай поділився милими фото з коханою | Зіркове життя | 1+1
@nettabarzi

І вони тебе замилують!

Поділитися:

Переможниця Євробачення-2018 Нетта Барзілай, яка нещодавно зняла кліп у Києві, зізналася, що її серце зайняте в інтерв'ю для «Світського життя». Щоправда, зірка не назвала імені бойфренда. Та все ж у мережі з'явилися фото Нетти з її обранцем — молодим хлопцем Іланом. 

Виявляється, на своїй сторінці в Instagram юнак часто публікує світлини з коханою. Романтичні знімки завжди супроводжуються ніжними коментарями: 

«Ось який вигляд має кохання. Я найщасливіший чоловік! Прокидатися щоранку поруч із нею — справжнє щастя. Нетто, ти даєш мені стільки життя!».

Фото: @elanbenor

В одному із підписів Ілан зізнався, що вони з Неттою перебувають у стосунках вже пів року. 

«Шість місяців кохання, пригод, відкриттів, довгих перельотів, сюрпризів, польотів по всьому світу, концертыв, готелів, Парижа, Бухареста, Лос-Анджелеса, але найкраще з усього цього — ми разом. Шість місяців ділити життя з найбільш натхненною, сильною, яскравою, захопливою людиною на Землі. Пів року тому я не міг уявити, що моє життя перевернеться з ніг на голову. Не існує нікого іншого, з ким би я хотів цим поділитися. Попереду ще багато всього!».

Незважаючи на усі милості в мережі, пара не поспішає здійснювати офіційний вихід. Тим більше, Нетта повідомляла, що зараз у її пріоритетах виключно кар'єрні плани. 

Дивись відверту розмову співачки з Катериною Осадчею у відео: 

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Нетта Барзілай у блискучому боді вийшла на сцену Євробачення-2019 (відео)

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі