У межах благодійного матчу «Збірна легенд» – «Збірна зірок» зібрали понад 1 млн грн на підтримку ЗСУ

У межах благодійного матчу «Збірна легенд» – «Збірна зірок» зібрали понад 1 млн грн на підтримку ЗСУ

У межах благодійного поєдинку усі охочі мали можливість зробити донат  до, під час та після трансляції матчу, та доєднатися до активностей, що відбувалися безпосередньо на стадіоні. 

Поділитися:

У неділю, 24 липня, на стадіоні «Минай» відбувся великий благодійний футбольний матч «Збірна легенд» – «Збірна зірок», медіапартнером якого стала група 1+1 media. Під час гри вдалося зібрати понад 1 160 000 гривень на підтримку Збройних Сил України. Усі виручені кошти будуть перераховані благодійному фонду «Ліга Життя», який здійснить закупівлю тепловізорів та автівок для наших захисників та захисниць. 

У матчі взяли участь 35 відомих футболістів та представників шоу-бізнесу з різних куточків України, а з дозволу та сприяння військової адміністрації благодійний захід відвідало понад 1 500 глядачів. Особливими гостями стали українські військові та діти-переселенці, в супроводі яких гравці виходили на поле перед грою.

У межах благодійного поєдинку усі охочі мали можливість зробити донат  до, під час та після трансляції матчу, та доєднатися до активностей, що відбувалися безпосередньо на стадіоні. 

Так, у перерві пройшов аукціон, найдорожчим лотом якого стала футболка півзахисника збірної України Андрія Ярмоленка з підписами чинних гравців збірної. Найактивніший благодійник зробив внесок у розмірі 100 000 грн. 

Збірна легенд збірна зірок

До того ж особливою увагою відзначився нападник «Збірної легенд» – володар «Золотого м'яча» 1986 року Ігор Бєланов. Для того, аби зробити фото з екс-гравцем «Динамо»  та його найціннішим індивідуальним футбольним трофеєм, глядачі вишикувалися в чергу та робили фотографії за фіксований донат. 

золотий м'яч

Організатори зазначають, що на цьому збір коштів не припиняється. Зробити свій благодійний внесок на користь української армії можна за допомогою QR-коду, закріпленого на сторінках організаторів та партнерів у соціальних мережах. Зокрема, на YouTube-каналі FootballHub (на самій трансляції матчу, а також відеоогляді поєдинку). Загалом матч «Збірна легенд» – «Збірна зірок» на YouTube вже подивились понад 230 000 глядачів.


Нагадаємо, що група 1+1 media стала медійним партнером проєкту. Подію транслював телеканал 2+2. Також перегляду матчу був доступний на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ і в YouTube – на «Профутбол Digital» та FootballHub.
 

Матч завершився з рахунком 8:7 на користь «Збірної легенди». У складі команд зіграли: 

Збірна легенд: Олександр Шовковський, Даріо Срна, Василь Кобін, Владислав Ващук, Артем Федецький, Руслан Ротань, Тарас Михалик, Михайло Кополовець, Мирон Маркевич, Ігор Бєланов, Євген Селезньов. На заміну виходили: Адріан Пуканич, Олег Допілка, Олексій Полянський, Валентин Слюсар, Олег Герасимюк.

Тренер: Олексій Михайличенко.

команда легенд команда зірок

Збірна зірок: Костянин Трембовецький, Вадим Олійник, Ігор Ласточкін, Степан Казанін, Артем Гагарін, Олександр Педан, Ігор Циганик, Олександр Денисов, Tamerlan, Мікка Фаталов, Олександр Фоззі. На заміну виходили: Григорій Решетнік, Женя Янович, Влад Шевченко, Alekseev, Артем Пивоваров, Любомир Левицький, Вася Брутальний, Катерина Нікітіна.

Тренер: Володимир Шаран.

Організаторами та співорганізаторами гри виступили: креативний продюсер Фелікс Ардельянов, один з найкращих бомбардирів за всю історію чемпіонатів України Євген Селезньов, футбольний клуб «Минай», «Просто Футбол Podcast», благодійна організація «Ліга Життя», Українська Асоціація Футболу.

Новини по темі