У новій експедиції ведучого "Світу навиворіт" чекав землетрус

У новій експедиції ведучого "Світу навиворіт" чекав землетрус

Команда екстремального тревел-шоу "Світ навиворіт" перебувала у Непалі під час земплетрусу. 

Поділитися:

Днями команда екстремального тревел-шоу Світ навиворіт вирушила у нову подорож - до Непалу, де мандрівник Дмитро Комаров та оператор Олександр Дмитрієв зніматимуть восьмий сезон програми.

Проводжати Світ навиворіт в нову захоплюючу експедицію приїхали брат і сестра Дмитра, дружина Олександра Ірина, а також численні шанувальники програми, які зустріли мандрівників в аеропорту з подарунками.

Сьогодні стало відомо, що вчора у Непалі став потужний землетрус. Про це ведучий Світу навиворіт написав на своій сторінці у соцмережі.

епер я знаю, що таке землетрус в 5,5 балів. Це сталося вчора ввечері. А на фото я посміхаюся, тому що вже опівночі  нових поштовхів не відбулося. Ми нарешті поїхали спати. Трухануло один раз. Сильно. Тремтіла земля, стіни і все навколо. Але всього 2-3 секунди, тому руйнувань в принципі немає. Жертв теж. Хіба що невеликі травми у тих, хто спіткнувся чи вдарився, в паніці вибігаючи з дому. Наші ЗМІ не пишуть про землетруси без жертв. Що роблять непальці, коли відчувають поштовх? Люди, які не з чуток знають, яке пекло може початися прямо зараз? Про це ми розповімо у новому сезоні "Світу навиворіт", - пообіцяв Дмитро Комаров. 

Новини по темі