У «Сніданку з 1+1» Позитив пояснив свої поцілунки із Надею Дорофєєвою на фото

У «Сніданку з 1+1» Позитив пояснив свої поцілунки із Надею Дорофєєвою на фото

Позитив зізнався, що означає провокаційне фото співака з DOROFEEVA в соцмережі.

Поділитися:

До студії «Сніданку з 1+1» завітав виконавець POSITIFF (Позитив), який представив нову спільну роботу з Мішель Андраде та Аліною Паш під назвою «Перед світанком». Сенс композиції співак прокоментував наступними словами:

«Це пісня-шана усім нашим героям, які захищають і боронять нашу землю від орків та рашистів».

POSITIFF

Позитив та Мішель Андраде до останнього приховували, хто буде ще одним виконавцем у тріо. Робота з Аліною Паш для артистів виявилась першим спільним музичним доробком. Співак говорить, що співпраця видалась дуже плідною, окрім того, його здивував талант Аліни до швидкого написання тексту.

«Мішель з Аліною десь зустрілись на благодійному концерті в Європі. І потім Мішелька зробила спільну групу в соцмережі, де я відправив дівчатам старе аранжування, яке робив дуже давно. Воно доволі неформатне, але я розумію, що зараз в українській музиці ми самі створюємо цей формат. Я скинув і Аліна дуже швидко написала свій текст, одразу прислала, вона просто монстр в цьому… Хтось писався у Барселоні, хтось у Києві, я особисто на Івано-Франківщині», — прокоментував виконавець. 

Також учасники тріо зняли відеороботу, знаходячись у різних куточках світу. Свій уривок відео POSITIFF знімав біля «Скелі Довбуша». За його словами, зйомка вийшла доволі екстремальною, оскільки команді необхідно було на вершину занести усю необхідну техніку.

На питання ведучих, чому четвертою вирішили не кликати ексколегу з гурту «Время и Стекло» DOROFEEVA  і що означає провокаційне фото співака з нею в соцмережі, Позитив зізнався:

«Це клікбейт. Коли Надя опублікувала фотографію з Кацуріним, я написав у себе «чи разом» з цим фото і таким чином зробив анонс сьогоднішнього кліпу і пісні. Ми ж не казали, що там буде Аліна Паш. І всі думали, що це 100% буде Надя… Я не кликав Надю у цю пісню, бо вже знав, що у неї буде дуетна пісня з Артемом Пивоваровим, зараз вона також готує сольний альбом».

Щодо майбутніх сольних робіт, наразі Позитив плідно працює над своєю сольною україномовною піснею, а згодом анонсує і цілий україномовний альбом.

Фото: https://www.instagram.com/positiff/

Новини по темі