«Це я перший раз кажу. Мій тато помер одразу, коли ми приїхали на Захід України", — музикант Позитив приголомшив звісткою в інтерв'ю ЖВЛ

Музикант Позитив приголомшив звісткою про смерть батька в інтерв'ю ЖВЛ
Instagram/positiff

Музикант Позитив приголомшив новиною, що його рідний тато помер

Поділитися:

Український музикант Позитив в інтерв'ю ЖВЛ приголомшив новиною про те, що його рідний тато помер. Олексій Завгородній розповів, як війна прийшла у його життя та про свою волонтерську діяльність.

«Це я перший раз кажу. Мій тато помер одразу, коли ми приїхали на Захід України. Він помер не через війну. По здоров’ю», — зізнася артист.

Як відомо, останні 15 років Олексій майже не спілкувався з рідним батьком, але не приховує — якраз напередодні мав намір із ним поговорити: 

«У мене двояке відчуття. Я просто це прийняв. Моя сестра плакала. Бо ми з нею два місяці до цього розмовляли і кажемо: «Може, все-таки до баті заїдемо? Якщо він не хоче, може, ми зробимо перший крок? Не встигли». 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖПісля евакуації з блокадного Маріуполя померла мама ведучого Андрія Бєднякова (подробиці трагедії у «Сніданку з 1+1»)

Позитив зізнався, що початок війни він... проспав. Зранку у нього мала бути зустріч на одному із телеканалів, але оскільки спати він пішов о третій ранку, то проспав. Про те, що війна почалась, Олексій дізнався після 7-ї ранку від свого менеджера. У перші дні війни Позитив залишався у Києві, у його оточення та знайомих бійців із ЗСУ була впевненість, що все під контролем. Проте за кілька днів він почав вивозити рідних та знайомих за місто:

"Ми там сиділи десь тиждень. Я бачив літаки, поруч збили російський гелікоптер. Вже потім поїхали на Хмельниччину".

Позитив розповів, що він ходив у військкомат, однак його не прийняти і сказали, що йому є чим допомагати, замість стояти на блокпосту. Нині Позитив з усією родиною та друзями займається волонтерством, допомагає українським біженцям, зокрема дітям.

Якими ще несподіваними зізнаннями поділився знаменитий українець? Дивіться в ексклюзивному інтерв’ю Позитива для ЖВЛ: