«Зараз той час, коли можна почати нове життя»: у «Сніданку з 1+1» DANTES розповів про розлучення з DOROFEEVA та як викладачка української надихнула його на створення пісні «Обійми»

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
«Зараз той час, коли можна почати нове життя»: у «Сніданку з 1+1» DANTES розповів про розлучення з DOROFEEVA та як викладачка української надихнула його на створення пісні «Обійми»

На питання ведучих «Сніданку з 1+1», які помилки Дантес робив до 24 лютого, співак зізнається, що рідко телефонував мамі, проте тепер бажає це робити щодня.

Поділитися:

До студії «Сніданку з 1+1» завітав співак, ведучий та суддя «Ліги Сміху» Володимир Дантес (DANTES). Його життя, як і кожного українця, змінилось після 24 лютого. Проте багатьох ошелешила новина про розлучення зі співачкою Надею Дорофєєвою. Зіркове подружжя оголосило про своє рішення 18 березня. Пара була у шлюбі майже 7 років.

Дантес Дорофєєва

На питання ведучих, чому вирішили повідомити це у березні, коли усі люди навпаки намагались згуртуватись, співак відповів:

«Ми перестали «гуртувались» ще до початку повномасштабної війни, просто про це пізніше розповіли. Подумали, наче ніхто так не зверне на це уваги, як би це було в мирні часи. Знаєте, зараз той час, коли можна починати нове життя. І розходитись можна мирно, залишаючись при цьому друзями».

Дантес Дорофєєва

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ"Ми нормально спілкуємось, ми дуже близькі друзі", — Дантес вперше прокоментував розставання з DOROFEEVA

Окрім того, після повномасштабного вторгнення Дантесу довелось покинути столицю 25 лютого. Тільки нещодавно співак повернувся до Києва.

«Я пам’ятаю перші дні. Вибухи, паніка, на дорогах щось неймовірне відбувалось, ще й зима. І виглядало все якось апокаліптично, наче світу більше не існує. Але зараз, повертаючись, ставишся навіть інакше до КПП. Раніше було, що ти під’їжджаєш, бачиш поліцейського, думаєш: «Зараз щось буде». А зараз та ж ситуація і ти думаєш «Я в безпеці», хлопці завжди запитають як справи, побажають гарної дороги, скажуть «Бережіть себе». І ти розумієш, як навколо змінились люди і ти разом з ними»».

Дантес говорить, що захоплюється киянами, які продовжують працювати, попри усі події, які відбувались в регіоні декілька місяців тому. Співак зізнається, що наразі має багато роботи, адже його команда повернулась до столиці.

Співак родом з Харкова. Говорить, що активно слідкує за подіями, які відбуваються у рідному місті. Окрім того, він прихистив у домі, де проживала і його мама, свою викладачку з вокалу та її подругу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ«Це ніби моє дитинство бомблять. Ніколи не думав, що я буду ридати через будівлю»: у «Сніданку з 1+1» Дантес розповів, як планує долучитись до відбудови Харкова та як віддав свою Теслу на потреби волонтерів

«Тиждень потому вони вирішили повернутись до Харкова, проте планують наразі приїхати знов, оскільки там поки складно. У мене багато хто там волонтерив з однокласників у Харкові, вони кажуть, що зараз у місті трішки важче, ніж було. Проте мені здається, що це ненадовго, бо Харків дуже сильний, як і уся область. Я молюсь, що ось-ось це закінчиться», — прокоментував Дантес.

Дантес

В ефірі «Сніданку з 1+1» співак наживо презентував свою пісню «Обійми». За його словами, перші півтора місяця з початку повномасштабної війни натхнення до створення нової творчості не мав. Доленосною стала одна з розмов співака разом з викладачкою української мови Юлією Зарембою, яка сказала фрази, що лягли в основу тексту пісні.

«Ми розмовляли, я сказав, що хочу розмовляти українською, але боюсь переходити, переживаю. А я почув від неї «не бійся перейти», «не бійся помилок». І подумав: прикольні рядки. Взяв гітару, почав писати і воно пішло», — поділився Дантес.

На питання ведучих «Сніданку з 1+1», які помилки Дантес робив до 24 лютого, співак зізнається, що рідко телефонував мамі, проте тепер бажає це робити щодня.

Щодня на глядачів «Сніданку з 1+1» очікують оперативні новини, поради від профільних спеціалістів, включення зірок та українців, які роблять усе задля перемоги України. Не пропустіть щодня проєкт з  07:00 до 10:00, а у вихідні – з 8:00 до 10:00 на телеканалах ТЕТ і 2+2, а також на YouTube.

Фото: https://www.instagram.com/vladimirdantes/

Новини по темі