У Великодній понеділок у Варшаві відбудеться благодійний концерт та збір коштів для України: трансляція на YouTube-каналі 1+1

У Великодній понеділок у Варшаві відбудеться благодійний концерт на підтримку України за участі українських та польських зірок: де і коли дивитися трансляцію

Сьогодні, 25 квітня, о 19:00 за місцевим часом у Варшаві відбудеться благодійний концерт на підтримку України "Слава Україні. Сьогодні Україна – то жінка".

Поділитися:

У православний Великодній понеділок, 25 квітня, з 19:00 до 22:00 за місцевим часом (з 20:00 до 23:00 за київським часом) у Варшаві на площі Пілсудського відбудеться благодійний концерт «Слава Україні. Сьогодні Україна – то жінка». Організатор заходу – Bank Gospodarstwa Krajowego, вхід вільний для усіх бажаючих. Онлайн-трасляцію концерту можна буде подивтися на YouTube-каналі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Save Ukraine — #StopWar: як пройшов міжнародний благодійний телемарафон на підтримку України

Голова правління BGK Беата Дашиньска-Музичка сказала:

«Ми присвячуємо цей концерт жінкам, які перебувають тут, у Польщі, розлучені зі своїми чоловіками, батьками та синами. Вони потребують підтримки, не лише фінансової, а й духовної та психологічної».

За даними Міністерства внутрішніх справ та адміністрації Польщі, 96 % біженців від війни з України, зареєстрованих у польськомумреєстрі PESEL, – це жінки та діти. Їм дуже потрібна підтримка та відчуття того, що світ розуміє їхній біль та робить все для того, щоб їм допомогти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: DOROFEEVA відвідала українських дітей-біженців в Польщі (фото, відео)

Під час концерту «Слава Україні. Сьогодні Україна – то жінка» відбудеться збір коштів для України. Гроші можна буде переказати за  посередництвом  BLIK, SMS та безпосередньо на спеціально створений рахунок: 91 1130 0007 0080 2394 3520 0002 (призначення переказу: Підтримка України, одержувач переказу: Національний банк України).

1+1 підтримав благодійний концерт «Слава Україні. Сьогодні Україна – то жінка». Онлайн-трансляцію заходу можна буде переглянути на YouTube каналі 1+1 за посиланням, а також на офіційній сторінці BGK у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світові зірки підтримують Україну в рамках флешмобу Stand Up for Ukraine (Måneskin, Селін Діон, Г'ю Джекман та інші)

На сцені у Варшаві на площі Пілсудського виступлять польські та українські зірки, зокрема: Уршуля, Юлія Белей, Юстина Стечковська, Ніна Матвієнко & Тоня Матвієнко, Грубсон, Антитіла.

Новини по темі