Світові зірки підтримують Україну в рамках флешмобу Stand Up for Ukraine (Måneskin, Селін Діон, Г'ю Джекман та інші)

Світові зірки підтримують Україну флешмобом Stand Up for Ukraine: перелік зірок

Світові зірки записали відеоролики для підтримки українських біженців.

Поділитися:

Stand Up for Ukraine — це флешмоб від організації Global Citizen, яка збирає кошти на допомогу українцям, які страждають через війну, яку розпочала росія. Кампанія Stand Up for Ukraine охоплює глобальний мітинг у соціальних мережах 8 квітня та подію 9 квітня й має на меті зібрати мільярди доларів для подолання кризи в Україні, а також для підтримки людей, які тікають з України у різні частини світу. До флешмобу доєдналося багато всесвітньо відомих зірок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Pink Floyd випустить пісню з вокалом Андрія Хливнюка «Ой у лузі червона калина»: коли та де слухати

Måneskin

Переможці "Євробачення-2021", гурт Måneskin, записали трек, у якому питають "Як вам спиться вночі, коли на ваших руках всі ці життя". На відео показані страшні кадри зруйнованих українських міст російськими окупантами. Måneskin закликали підтримувати українських біженців по всьому світові.

#StandUpForUkraine! Біженці в Україні та в усьому світі потребують термінової гуманітарної допомоги. Ми використовуємо наш голос, щоб вимагати дій, і ви також можете. Приєднуйтесь до нас, створюйте власне відео звернення до світу, щоб підтримати біженців та пожертвувати на: ForUkraine.com та @GlblCtzn

Г'ю Джекман

Австралійський теле- і кіноактор й продюсер у своєму твіттері виклав відео #StandUpForUkraine де закликав підтримати біженців усього світу:

Нам потрібно, щоб ви почули заклик активістів та адвокатів, які працюють з біженцями не лише з України — з усього світу.

Селін Діон 

Легендарна співачка Селін Діон записала відеозвернення до світових лідерів, де закликала допомогти всім тим, хто змушений покинути свої домівки.

Я #StandUpForUkraine та для біженців по всьому світу. Будь ласка, [світові лідери — ред.] переконайтеся, що вони [біженці — ред.] отримають підтримку, яка їм зараз конче потрібна.

Red Hot Chili Peppers

Відомий американський рок-гурт Red Hot Chili Peppers теж доєднався до #StandUpForUkraine та закликав допомагати українським біженцям. Вони знову зібралися повним складом для того, аби записати відео на підтримку України.

Ми закликаємо всіх давати й робити все, що ви можете, щоб допомогти біженцям у всьому світі.

Елтон Джон

Всесвітньо відомий співак Елтон Джон зробив зворушливий відеоролик, де показав кадри з концертів у Києві. Один з його найулюбленіших — концерт на Майдані Незалежності у 2007 році. Ще тоді він пообіцяв зробити усе можливе, аби підвищити обізнаність та надати підтримку ВІЛ-інфікованим людям в Україні. Проте зараз він допомагає нам в іншій справі — збирає кошти для підтримки країни у війні.

Тепер використаймо наші голоси для змін — поділіться цим відео або доєднуйтесь до @glblctzn — щоб наші лідери знали, що нам потрібен світ, щоб стати на захист України та підтримати біженців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Відчуваю себе зараз термінатором, який після виступу розпадається на мільйони шматків", — Джамала розповіла, як тяжко їй зараз даються виступи та розлука з родиною (ексклюзив "ЖВЛ")

Fall Out Boy

Американський поп панк гурт опублікував у своєму твіттері відео з закликом до світових лідерів підтримати Україну та українців:

Ми вимагаємо дій + закликаємо світових лідерів надати мільярди доларів, щоб допомогти тим, хто відчуває Україну.

Еллен Дедженерес

Американська акторка, комедіантка та телеведуча записала ролик у її відомому власному форматі "ellentube", де розповіла, що понад 80 мільйонів людей у всьому світі були змушені покинути свої домівки через конфлікти, насильство, переслідування або порушення прав людини. Зараз потрібна допомога саме українським біженцям, тому вона й бере участь у флешмобі #StandUpForUkraine.

Оззі Осборн

Британський рок-співак зробив відеозвернення зі своєю дружиною. Вони попросили усіх, хто подивився їхнє відеозвернення, поділитися цим відео для того, аби світові лідери знали, що українським біженцям потрібна допомога.

Бон Джові

Легендарний співак виклав два відео на свій інстаграм акаунт: на одному він так само доєднується до #StandUpForUkraine, а на другому скандує "Слава Україні" на одному з власних концертів.

U2

Відомий ірландський рок-гурт U2 записав пісню на підтримку українців "Вставайте заради свободи" ("Stand up for Freedom"). У своєму дописі гурт пише:

Відважний народ України бореться за свою свободу – і за нашу – перед обличчям невимовного насильства та несправедливого вторгнення. Понад 4 мільйони людей, здебільшого жінки та діти, змушені були втекти заради свого життя – це населення майже розміром з Ірландію. Світові лідери повинні встати й стати поруч з українцями зараз... тими, хто воює, і тими, хто втік... і захистити біженців, які були змушені покинути свої домівки та свої землі.

Кеті Перрі

Американська співачка виклала на своєму інстаграм-акаунті кадри, як українські люди беруть з собою дітей та тварин та тікають від війни світ за очі. Кеті пише:

Ми всі бачили, як жах розгортається в Україні, тому ми знаємо, як відчайдушно вони потребують допомоги, і це час для всіх нас, але особливо для наших лідерів, #StandUpForUkraine. Підтримайте біженців! ForUkraine.com 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми повинні кожен день нагадувати, що тут вмирають люди, що тут іде війна", – Жан Беленюк розповів, як застала його війна та як змінила (ексклюзив ЖВЛ)

Окрім цих зірок, у флешмобі взяли участь:

Новини по темі