Учасниця «Голосу країни» Ассоль заявила дату свого пишного весілля

Співачка Ассоль назвала дату свого весілля | Зіркове життя | 1+1
@assolmusic

Співачка змінить чотири сукні, як Аліна Гросу?

Поділитися:

Услід за своєю колегою, українською співачкою Аліною Гросу, зіграє пишне весілля й учасниця «Голосу країни» Катерина Гуменюк. Про заручини з її обранцем, другом дитинства Артемом Тараненко зірка заявила ще у травні минулого року. Виявляється, молодята вже визначилися із датою церемонії — 19 вересня. Інформацію офіційно підтвердили представники зірки.

«19.09.19 — чарівна дата та ідеальний день для того, щоб наше кохання зробило новий виток! Після стількох років разом ми офіційно станемо родиною. Не можу дочекатися цього дня і водночас не можу згадати, коли я в останнє так хвилювалася. Хочеться провести цей день так, щоб запам'ятати кожну мить на все життя! Звичайно, організувати такий відповідальний захід непросто, але це приємні клопоти», — йдеться у повідомленні. 

Із коментаря зрозуміло, що у Катерини буде пишне весілля. Із нетерпінням чекатимемо на святкові фото закоханих!

Цікаво, що Instagram-акаунт Ассоль було заблоковано або видалено. Інформацію про весілля підтвердили представники Yula Company, які співпрацюють зі співачкою. Радісний допис із кадрами заручин артистки з'явився на їхній сторінці у соцмережі.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YULA COMPANY (@yula_company) on

Нагадуємо, що Катерина та Артем перебувають у любовних стосунках вже два роки. Артем має диплом бізнес-аналітика лондонського університету Coventry. Хлопець освідчився коханій у Києві. Ассоль отримала від бойфренда каблучку з чималим діамантом, якою часто хизувалась у мережі.

@assolmusic

Дивись також: 

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Чотири розкішні сукні: Якими були весільні вбрання Аліни Гросу

 

Новини по темі