Учасники "Євробачення-2006" від Литви LT United підтримали Україну і додали у свою пісню легендарну фразу з острова Зміїний

Учасники "Євробачення-2006" від Литви LT United додали у свою пісню популярну фразу з острова Зміїний

Литовський гурт підтримав Україну у російсько-українській війні.

Поділитися:

Учасники "Євробачення-2006" від Литви LT United змінили слова пісні, з якою вони посіли 6 місце у конкурсі, що є найкращим результатом для країни за весь час, поки вони брали участь у "Євробаченні". Пісня мала назву "We are the winners of Eurovision" ("Ми переможці Євробачення"), а тепер вона звучить як "You are the winners, Ukraina" ("Ви переможці, Україна"). Крім того, гурт додав у свою пісню відому фразу з острова Зміїний про військовий корабель.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала зібрала 67 мільйонів євро для Збройних сил України під час виступу на національному відборі на Євробачення в Німеччині

LT United заспівали про те, що Україна щодня бореться за свою свободу та землю, а також закликали не здаватися та розуміти, що Україна — вже переможець. Гурт також віддав честь хоробрим солдатам ЗСУ, які щодня ризикують власним життям заради майбутнього країни та прокричали "Слава Україні". LT United записали свій виступ під жовто-блакитними стягами. Дивіться відео:

Нагадаємо, що цьогоріч від України поїде виступати на "Євробаченні" гурт Kalush Orchestra, якому вже прогнозують перемогу.

Новини по темі