"Вони йдуть найпідлішим шляхом ведення війни", — Дмитро Комаров показав наслідки "прильотів" по центру Харкова (фото)

Світ навиворіт. Україна
Дмитро Комаров показав наслідки "прильотів" по центру Харкова (фото)
Instagram/komarovmir

Дмитро Комаров опублікував світлини з останніх обстрілів Харкова російськими окупантами.

Поділитися:

Ведучий програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров на своїй сторінці в Instagram опублікував світлини з наслідками чергового обстрілу Харкова російськими окупантами. 

КомаровФото: Instagram/komarovmir

"Харків сьогодні. Щоденні прильоти, щоденний ракетний обстріл житлових районів, історичний центр міста. На фото один із найпотужніших за сьогодні прильотів – у центрі міста, біля пам'яток архітектури", — написав Дмитро Комаров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучий та мандрівник Дмитро Комаров разом з другом придбав 22 автомобілі для військових на передовій

Ведучий розповів, наскільки підло російська армія веде війну та якими ракетами обстрілює Харків:

"Це наслідки прильоту С-300 «земля-повітря», яку росіяни переробили на «земля-земля». Маразм російської армії: у них закінчуються ракети, їх економлять, вони дорогі. А ось запас С-300 великий. Ось вони і б'ють по мирному місту тим, що є. Тим, що створювалося для знищення цілей у повітрі. Обстрілюють за принципом: кудись прилетить – туди прилетить. Роблять це криворуко та кособоко. Луплять, чудово розуміючи, що після переробки для обстрілу наземних об'єктів С-300 перетворюються на ракети-лотереї – ніколи не передбачити, куди вони прилетять. А сила руйнувань велика. Сьогодні на третьому поверсі знайшов важкий шматок бордюру, який злетів та потрапив у вікно офісної будівлі після удару С-300 у дорогу. Очевидно, що про «високість» немає навіть мови. Але вона російською і не потрібна – вони йдуть найпідлішим і нечеснішим шляхом ведення війни. В даному випадку – обстрілюючи зі своєї білгородської області мирний Харків та мирних людей. Як бачите на фото, у місці прильоту навіть натяків на військові об'єкти немає".

Дмитро Комаров зауважив, що містяни дуже швидко розбирають завали, не зважаючи на постійні обстріли та небезпеку:

"А Харків непереможний. Зразок злагодженості. Люди миттєво поєдналися і разом із комунальниками наводять місця ракетних ударів у порядок. Комунальні служби просто на висоті – все відновлюється дуже швидко. Ушкодження проводів, труб, вивезення куп каменів та осколків, скла – робота кипить, щоб місто відразу ж жило повноцінно. Був чистим та красивим. Раніше я дивувався, коли бачив супершвидкісні ремонти в Токіо. Але скажу, що Харків не поступається. Швидкість ліквідації наслідків ракетних ударів вражає. Харків живе, не зважаючи на обстріл. Впевнено рухається у бік перемоги".

Нагадаємо, відтепер тревел-шоу «Світ навиворіт» з Дмитром Комаровим  глядачі зможуть побачити в ефірі телеканалу ТЕТ у будні о 17:00.

Дивіться, як Дмитро Комаров із командою "Світу навиворіт" підіймали український прапор у найнеочікуваніших місцях нашої планети:

Новини по темі