Українці святкували 30-річчя Незалежності разом з 1+1, який побив власний рекорд телеперегляду за 2021 рік

Українці святкували 30-річчя Незалежності разом з 1+1

Вчора, 24 серпня, українці традиційно святкували День Незалежності разом з телеканалом 1+1, який став лідером дня з часткою 13,4% за аудиторією 18-54 (50+) та оновив власний рекорд з початку 2021 року.

Поділитися:

Святковий день українці розпочали разом зі «Сніданком з 1+1». Спецвипуск відбувся під слоганом «Ти і є цінність», а його героями стали українці, які своїми вчинками змінювали країну на краще. Частка телеперегляду програми склала 16,3% за аудиторією 18-54 (50 тис.+).

Сніданок з 1+1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що відомо про дівчинку, яка розчулила всіх на параді Хрещатиком: Єсенія Селезньова – зірка свята до Дня незалежності України

У прямому ефірі разом зі всією країною Руслан Сенічкін, Людмила Барбір, Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв слідкували за підготовкою до параду з прямими включеннями з місця подій. В святковому випуску глядачі почули нові версії Гімну України. Одну з версій Гімну знімали у чотирьох містах — Дніпрі, Одесі, Львові та Києві. Грали 4 оркестри — понад сто музикантів. Інша версія була презентована Девідом Аксельродом та вихованцями хору «Дзвіночок» на стадіоні «Олімпійському».  Окрім того, у прямому ефірі виконали святкові номери Джамала і TAYANNA, а також гурт Kozak System.

Сніданок з 1+1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Покоління Незалежних: якою бачать Україну її відомі ровесники? (Jerry Heil, Жан Беленюк, Стася Ровінська, Раміна Есхакзай, Lida Lee, Роман Сасанчин)

Далі глядачі продовжили слідкувати за головними подіями в країні разом зі спецвипуском  інфотеймент-шоу «Твій день», ведучими якого були Тімур Мірошниченко, Руслана Писанка, Влад Яма та Ірина Ванникова. Гостями студії стали герої, які отримали відзнаки в рамках урочистого параду до Дня Незалежності. Також свої святкові номери у шоу презентували KHAYAT та гурт Mozgi. Частка «Твій день» склала 15,6% за аудиторією 18-54 (50 тис.+).

Твій день

Святковий військовий парад та привітання Президента, які показали в ефірі шоу «Твій день», теж найкраще дивились на 1+1. Парад став лідером слоту з часткою 16,5%, його подивились 1,8 мільйона глядачів (охоплення за аудиторією 4+ (Укр).

ТСН

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Людмила Барбір вразила глядачів "Сніданку 1+1" елегантним образом до Дня Незалежності

Окрім того, спеціальний випуск програми «ТСН. 30 років Незалежності» став найкращою програмою дня з рейтингом 3,3% та часткою 13,9% за аудиторією 18-54 (50+). Святкова програма, яка відбулася у самому центрі Києва – на Золотих Воротах, була створена у колаборації з Big Entertainment Shows, творцями шоу «Голос країни», «Танці з Зірками», «Ліпсінк батл». Ведучими прямого ефіру були Алла Мазур, Наталя Мосейчук та Лідія Таран. Глядачі побачили сюжети про українців, які стали героями випусків ТСН, та особливі номери з улюбленими зірками: The Hardkiss, ТНМК, Pianoboy, Джамалою та Тіною Кароль.

Концерт Олімпійскький

Концерт «Незалежність у нашій ДНК» на Олімпійському також продемонстрував найкращі показники серед усіх телеканалів: рейтинг - 2,7%, частка телеперегляду - 13,0% за аудиторією 18-54 (50+). Концертне шоу подивились 3,85 мільйона українців (4+, вся Україна).

Показники розраховані на основі попередніх даних. Дані дослідження ТБ аудиторії належать ІТК; оператор панелі – Nielsen; моніторинг – Комунікаційний Альянс.

Дані надані телеканалом 1+1. Детальніше по показникам та визначенням цільових аудиторій у глосарії ІТК.

 

Новини по темі