Українці святкували річницю Незалежності України разом з телеканалом 1+1, який став рекордсменом телеперегляду

Українці святкували річницю Незалежності України разом з телеканалом 1+1

Про це свідчать високі результати телеперегляду — 1+1 обійшов найближчого конкурента на майже 5 пунктів частки.

Поділитися:

24 серпня, День Незалежності України, телеглядачі традиційно зустрічали з флагманським каналом групи 1+1 media — 1+1. Так, частка телеперегляду 1+1 склала 13,4% за аудиторією 18-54 (50 тис.+) – це майже на 5 пунктів частки більше, ніж у найближчого конкурента. Таким чином, 1+1 став лідером дня серед усіх телеканалів країни та оновив власний рекорд телеперегляду за 2021 рік

Крім цього, 1+1 media опинилася на першому місці серед усіх медіагруп України, зібравши сумарно 23,2% частки та обійшовши холдинг, який на 2-гій сходинці, на понад 4 пункти. Це найкращі показники групи з жовтня 2020 року.

«Традиційно в такі особливі для країни дати глядачі обирають 1+1, який є телеканалом найважливіших подій і створює найвидовищніші продукти з року в рік. Такими були святкові випуски ТСН, «Сніданку з 1+1» та «Твого дня». Та концентрація зіркових гостей та інфоприводів, які були в ефірі телеканалу, не могла не вразити.Крім цього, 1+1 експериментує – чого вартий лише вечірній випуск ТСН у колаборації з департаментом великих розважальних шоу 1+1, який став фінальним акордом у всеукраїнському турі наших новинарів і об’єднав героїв сучасності, найпопулярніших артистів та найзворушливіші історії. Крім цього, святковий військовий парад, привітання Президента та фінальний концерт до Дня народження країни з Олімпійського теж найкраще дивилися на «плюсах». Тож ми вдячні глядачам за довіру та вибір 1+1 – це надихає!», – прокоментував Максим Кривицький, генеральний продюсер телеканалу 1+1, керівник телевізійного бізнесу і член правління 1+1 media.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що відомо про дівчинку, яка розчулила всіх на параді Хрещатиком: Єсенія Селезньова – зірка свята до Дня незалежності України

Так, ранок на 1+1 почався зі святкового випуску «Сніданку з 1+1» під гаслом «Ти і є цінність». В студію ранкового шоу завітали зірки Tayanna, Jamala, Kozak System, а ведучі розповідали ключові новини країни під акомпонемент легендарного піаніста Євгена Хмари та ділилися унікальними історіями співвітчизників, які живуть серед нас. У прямому ефірі разом зі всією країною були Руслан Сенічкін, Людмила Барбір, Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв. Частка телеперегляду програми склала 16,3% за аудиторією 18-54 (50 тис.+).

рейтинг 1+1

Далі святковий марафон підхопили ведучі «Твого дня» – Тімур Мірошниченко, Руслана Писанка, Влад Яма та Ірина Ванникова. Частка програми склала 15.6%. Парад військ та урочистості до Дня Незалежності 2021 на Майдані, який теж найкраще дивилися на 1+1, пройшов з часткою 16,5% за аудиторією 18-54 (50 тис.+) та охопленням в 1,8 млн людей (4+, вся Україна).

Протягом дня глядачі дивилися прямі включення ТСН, присвячені святковим подіям та урочистостям по всій Україні. Фіналом цього став особливий перформанс ТСН о 19:30, створений у колаборації з 1+1 Big Entertainment Shows, творцями шоу «Голос країни», «Танці з Зірками», «Ліпсінк батл». Виїзна студія ТСН розташувалася просто неба у серці Києва, ведучими прямого ефіру стали Алла Мазур, Наталя Мосейчук та Лідія Таран. Глядачі побачили знакові історії українців у поєднанні з яскравими, чуттєвими виступами зірок українського шоу-бізнесу – Тіни Кароль, Джамали, ТНМК та інших. Цей спецвипуск став фіналом всеукраїнського туру, присвяченого 30-й річниці Незалежності України і пройшов з рейтингом 3,3% та часткою 13,9% за аудиторією 18-54 (50 тис.+). Саме ТСН став кращою програмою дня на українському телебаченні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До 30-річчя Незалежності України говоримо про українську мову з найавторитетнішим філологом країни Олександром Авраменком

Увечері, з 21:00, на 1+1 транслювався загальнонаціональний концерт «День народження країни», у якому взяли участь культові зірки українського шоу-бізнесу. Концерт також найкраще дивилися саме на 1+1 – рейтинг склав 2,7%, а частка телеперегляду – 13,0%. Сумарне охоплення програми – 3,85 млн людей (4+, вся Україна).

Крім цього, 24 серпня телеканал 2+2, що також входить до складу 1+1 media, здобув частку 5,1% за аудиторією 18-54 (50 тис.+) та опинився на 5-й сходинці в ТОП загальнонаціональних каналів. О 9:30 на 2+2 розпочалася трансляція Параду військ та урочистості до Дня Незалежності 2021, які теж пройшли з високими показниками телеперегляду – часткою 5,9% за аудиторією 18-54 (50 тис.+). Охоплення склало 1,1 млн за аудиторією 4+ (Укр), це четверта позиція в слоті.

Усі дані наведено за аудиторією 18-54 (50 тис.+)

06:00-26:00, Дані на 25 серпня, Overnight 2TSV

Дані дослідження ТВ аудиторії належать ІТК; оператор панелі — Nielsen.

Новини по темі