ТОП-5 найочікуваніших кінопрем’єр липня

Головні кінопрем'єри липня | Новини кіно | 1+1
Фото: Кадр із фільму «Біль та слава»

Зворушлива мультісторія, пригоди Людини-павука та нова драматична роль Пенелопи Крус.

Поділитися:

Другий місяць літа безсумнівно здивує нас прем'єрами цікавих фільмів, що зроблять твій вечір незабутнім. Ми підготували для тебе добірку із 5-ти кінопрем'єр липня, які захоплюють увагу з перших хвилин.

Людина-павук: Далеко від дому, 4 липня

Пітер Паркер намагається почати жити нормальним життям і вирушає у подорож Європою. Однак коли його друзі опиняються у смертельній небезпеці, Людина-павук поспішає на допомогу. У його ворога на ім’я Містеріо вже є зловіщий план — знищити весь світ. 

Мистецтво обману, 11 липня

Молодий красунчик-грабіжник Іван спеціалізується на крадіжці витворів мистецтва в еліти Лос-Анджелесу. І хоча його бізнес процвітає, хлопець вирішує почати життя з чистого аркуша. Він знайомиться з акторкою-початківицею Еліз, у якої чимало боргів. Тепер ці двоє шахраїв намагаються провернути велике пограбування. 

Король Лев, 18 липня

В африканський савані народжується новий спадкоємець трону — левеня Сімба. Він у всьому наслідує свого тата Муфасу і готується сісти на престол. Але на його шляху стає брат Муфасу — Шрам. Він планує знищити короля і зайняти його місце. Так, Сімба опиняється у вигнанні. За допомогою вірних друзів Тімона, Пумби і Нали молодий лев повинен повернути те, що належить йому по праву. 

Біль та слава, 18 липня

Це історія режисера Сальвадора Малло. Він озирається у минуле і пригадує складні моменти свого життя. Це і його дитинство у 60-х роках, коли він емігрував разом із батьками в Патерну, місто у Валенсії, і перше доросле кохання, яке митець зустрів у Мадриді, і біль після розриву з коханою. Ліками від цієї депресії для нього стало саме кіно. 

Звабливий, поганий, злий, 25 липня 

Перед харизмою Теда не може встояти жодна дівчина. Не вдалося й Ліз. Секс на одну ніч переріс у довготривалі стосунки. Проте одного дня Теда заарештували. Ліз не готова повірити, що її красивий, милий та ніжний чоловік міг гвалтувати і вбивати невинних жінок. 

Ще більше цікавих кінодобірок читай на 1plus1.ua: 

1. До перегляду нареченим: 5 фільмів про весілля

2. 5 найкращих фільмів із Меріл Стріп

3. 5 фільмів Люка Бессона, які хочеться подивитися ще раз

4. 5 комедійних фільмів, де знялися всесвітньо відомі блондинки

5. 5 інтригуючих фільмів з неочікуваною кінцівкою

Новини по темі