«Українські діти мають продовжити свою освіту в безпеці», – голлівудська зірка Пріянка Чопра закликала не допустити обстрілів шкіл

Голлівудська зірка Пріянка Чопра напередодні нового навчального року наголосила на необхідності організації безпечного освітнього процесу в Україні (відео)
Instagram/priyankachopra

Відома акторка Пріянка Чопра закликала не допустити нападів на школи в Україні і в усьому світі.

Поділитися:

Голлівудська зірка, а також посол доброї волі ЮНІСЕФ Пріянка Чопра, яка на початку серпня відвідала українських дітей-біженців у Польщі, закликала не допустити нападів на школи в Україні та в усьому світі і забезпечити дітям безпечний навчальний процес.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Легендарний британський співак Стінг привітав українців з Днем Незалежності: звернення зірки та пісня

На своїй сторінці в Instagram Пріянка написала:

"Залишилося мало часу до початку навчального року, дітям необхідно надати всі можливості для продовження навчання – незалежно від того, чи означає це повернення до класів, де це безпечно, через онлайн-навчання чи комбіноване навчання. В Україні та в усьому світі напади на школи мають припинитися".

У відеозверненні акторка наголосила:

"Мільйони українських дітей були змушені тікати зі своєї країни, шукаючи прихистку в сусідніх державах. 6 місяців триває ця жахлива війна. Ми наближаємося до початку нового навчального року. Щоб надолужити пропущений період навчання, українські діти мають продовжити свою освіту в безпеці. Ця війна є нищівною для дітей, які конче потребують миру та повернення до нормального життя. До кінця цієї війни та після її завершення ми повинні підтримувтаи українських дітей".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Діти заплатять найвищу ціну – травмами, втраченим дитинством та зламаним життям», – Анджеліна Джолі закликала зупинити війну

Нагадаємо, раніше, під час візиту до центру біженців у Варшаві, Пріянка Чопра розплакалася від історій українських мам, які втікали від війни.

Новини по темі