Українські футболісти стали чемпіонами у різних світових лігах: ведуча «Проспорт» на 1+1 Олександра Лобода підвела підсумки спортивного сезону

Ведуча "Проспорт" Олександра Лобода назвала українських футболістів, які стали чемпіонами у різних світових лігах
Instagram/aleksika

Ведуча "Проспорт" на 1+1" Олександра Лобода розповіла про українських футболістів-чемпіонів різних світових ліг.

Поділитися:

Ведуча програми "Проспорт" на 1+1, кураторка благодійного проєкту “Здійсни мрію” Олександра Лобода у себе в Instagram розказала, як пишається українськими футболістами, які стали чемпіонами різних іноземних ліг у якості гравців чи тренерів. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 1+1 media відновлює спортивні новини на телеканалах 2+2 та ТЕТ

Ведуча зазначила:

"Ще 26 квітня офіційно було припинено українську прем'єр-лігу. В Україні всі борються зараз за перемогу на фронті, а не на футбольному полі. Проте українські футбольні чемпіони є. В іноземних лігах".

Далі Олександра назвала наших визначних футболістів, які своїми перемогами ще раз привертають увагу світу до України, що надзвичайно важливо для нашої майбутньої перемоги! Отже, українськими чемпіонами у світових футбольних лігах стали:

Олександр Зінченко. У складі "Манчестер Сіті" Зінченко вчетверте виграв чемпіонат Англії, а головний трофей прикрасили прапором України.

Зінченко

Андрій Лунін. У складі ФК "Реал" Лунін виграв чемпіонат Іспанії, а попереду ще фінал "Ліги чемпіонів", який відбудеться 28 травня. У фіналі головної футбольної ліги Європи "Реал" зустрінеться з "Ліверпулем". Будемо вболівати за Андрія, який у складі "Реалу" ще раз матиме шанс нагадати світу про Україну.

спорт

Едуард Соболь. Як гравець ФК "Брюгге" Соболь став чемпіоном Бельгії. Більше того, Едуард Соболь у фіналі чемпіонату Бельгії "оформив чемпіонський асист" (зробив гольову передачу, після якої інший гравець команди забив вирішальний гол).

Олександр Зубков. У складі клубу "Ференцварош" Зубков виграв чемпіонат і кубок Угорщини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна України стала першою на Дефлімпіаді: виграла медальний залік, здобувши 138 нагород

Ігор Пластун. Зі свої "Лудогорцем" Пластун виборов першість у чемпіонаті Болгарії.

Олександр Нойок. У складі ФК "Аполлон" Нойок став чемпіоном Кіпру.

спорт

Антон Братков. Разом з футбольним клубом "Пюнік" Братков переміг у чемпіонаті Вірменії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пам'яті постраждалих від російської агресії міст: збірна України з футболу презентувала особливу форму на контрольні матчі

Сергій Ребров. У якості тренера ФК «Аль-Айн» наш знаменитий футболіст та тренер здобув чемпіонство ОАЕ.

Ребров

Як підсумок Олександра лобода написала:

"Дякую чемпіонам, які показали всьому світу, що вони – українці".

Нагадаємо, ведуча 1+1 і кураторка благодійного проєкту “Здійсни мрію”, Олександра Лобода допомагає українським переселенцям у Німеччині. У середині березня Саша приїхала в Нюрнберг, це місто-побратим Харкова. Нині в місті проживають понад 6 тисяч людей — жінок і дітей, котрі втікали з зон бойових дій. Там Саша познайомилась з Катаріною — жінкою, яка опікується соціальними ініціативами в місцевому футбольному клубі «Нюрнберг» (1. FC Nürnberg).  Разом вони організували акції на підтримку українців. На один з домашніх матчів запросили аж 5 тисяч переселенців безкоштовно. На іншому матчі продавали шалик з емблемами ФК “Нюрнберг” та харківського ФК “Металіст 1925” і збирали кошти для українців. На прохання Саші Лободи гравці ФК “Нюрнберг” — Флоріан Хюбнер, Матс Мюллер, Крістіан Матеніа, записали відеозвернення до українських мрійників.

Саша Лобода

Дивіться у "Сніданку з 1+1", як футболіст Олександр Зінченко розповідає про перемогу в матчі з "Астон Віллою" та про те, як він боровся з хвилюваннями:

ФОТО: Instagram/aleksika

Новини по темі