Українські зірки розповіли про свої заповітні мрії на презентації спецвипуску журналу Новое время

Вийшов спецвипуск журналу про мрії

Лідія Таран, Дмитро Шуров і Jerry Heil долучилися до проекту Здійсни мрію.

Поділитися:

24 квітня відбулась презентація колекційного спецвипуску журналу Новое время «Мрії заради життя», який розповсюджується з основним журналом №14. Головним експертом журналу став соціальний проект Здійсни мрію, створений 1+1 медіа, ТСН та фондом Ти не один. В доступі також відкрили діджитал-версію випуску на сайті. На обкладинці – малюнки мрій дітей, зібрані з усієї України.

Ведучою події стала куратор Здійсни мрію телезірка 1+1 Лідія Таран.

Важливо, аби діти мріяли без меж. І вже три роки поспіль ми з командою Здійсни мрію робимо для цього дуже багато.

Окрім здійснення мрій наших підопічних, ми вирішили вплинути на ставлення до мрій в Україні. Ми проводимо потужну соціальну інформаційну кампанію, арт-марафон #моядитячамрія, уроки мрій, тур містами країни. Видання журналу Новое время «Мрії заради життя» допоможе нам залучити до руху мрій ще більше аудиторії успішних дорослих, лідерів думок, тих, хто генерує ідеї, відкриває власну справу. Цей випуск – справжній посібник для родин – як виховати мрійника, який не просто фантазує, а вміє побачити кроки, мету, знає, що і як робити, аби його мрія точно здійснилася», – прокоментувала Лідія Таран.

Спікерами презентації стали телеведуча Сніданок з 1+1 Неля Шовкопляс, телеведуча програми ПроФутбол на телеканалі 2+2 Олександра Лобода, а також музикант Дмитро Шуров. Артист розповів, що у нього дивні стосунки з мріями ще з дитинства:

«Коли я бажаю чогось конкретного, я завжди отримую щось інше, але, зазвичай, хороше і прекрасне. Я думав дуже багато про це і прийшов до думки, що наші мрії – це певний внутрішні резерв позитиву, який ми просто відправляємо в космос, у Всесвіт, думаємо про щось хороше. І він там вже реагує, як хоче. Принаймні в моїй біографії так було.

Я хотів бути одним з кращих джазових музикантів Америки, а став одним з кращих музикантів України.

І я цим дуже пишаюсь. Я абсолютно не планував цього. Але найкрутіше, коли ти можеш допомагати мрією дитині»

Після його виступу гості побачили відеоподарунок Дмитра для проекту Здійсни мрію – відео «Не припиняй мріяти».

Наступною слово взяла Олександра Лобода, яка відповідає за здійснення спортивних мрій проекту. Вона розповіла, як вдалося допомогти зробити неможливе і влаштувати чарівні зустрічі мрій для підопічних проекту: побувати в Мадриді та побачитися з Роналдо і Лукою Модричем, як вдалося повезти хлопчика до Бразилії через весь світ у два міста Сан-Пауло та Сантос, щоб познайомити з найвідомішими футболістами та побувати в музеї Пеле. Мрії і шлях до них лікують, допомагають долати стреси, проводять через випробування, дарують радість і щастя.

Перед гостями виступила і телеведуча Сніданку з 1+1 Неля Шовкопляс, яка нещодавно стала волонтером проекту Здійсни мрію. Розповіла, як рік тому без досвіду і відповідної освіти, неочікувано для всіх пройшла кастинг і стала ведучою найпопулярнішого шоу країни. Своєю історією вона надихнула інших дітей і дорослих мріяти та переконувати на своєму прикладі, що всі мрії здійснюються.  

Гості почули Jerry Heil, популярну блогерку і авторку пісень, та дитячий гурт DETKI. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лідія Таран разом з Ніком Вуйчичем здійснила мрію Ксенії на сцені Палацу Спорту

«До новорічних свят мені надійшов подарунковий бокс від проекту Здійсни мрію. І на коробці було написано #Моядитячамрія, – поділилася Jerry Heil. – Пройшло декілька днів, і мені чомусь захотілося написати пісню з такою ж назвою. 

Я написала спочатку другий куплет – про те, що моя дитяча мрія – поїхати в Затоку, збудувати будиночок дерев’яний в Карпатах….

Через декілька днів уже написала всю пісню, поглянула на підвіконня, а на підвіконні лежить цей чарівний бокс... І все, пазлик склався. Я зрозуміла, звідки ідея і що вона насправді, по суті, не моя. Тому я дуже вдячна проекту!».

Частував гостей ресторан Риба у вогні. На заході було представлено NFC термінал проекту – форма безконтактної допомоги PayPass. Презентацію журналу відвідали Святослав Гринчук і Єгор Гордєєв, представник державної космічної агенції України Володимир Присяжний, меценати Юрій і Тетяна Логуші, енеральний менеджер ради банківської групи Альфа-банку Україна Іван Світек,  PR-директор UNICEF Україна Анна Суходольська, народний депутат України Сергій Шахов, пластичний хірург Ростислав Валіхновський та ін.

Катерина Садова, дружина мера Львова Андрія Садового, яка була гостею,  розповіла про свої мрії та за що їй подобається проект Здійсни мрію:

 Мрія – це велика ідея. Мрія надихає і мотивує.

Колись я мріяла вчитися у Львові, мріяла одружитися з Андрієм – і це здійснилося. Зараз я мрію, щоб кожна людина, кожна дитина, яка дуже цього потребує, пережила таку ж небайдужість від ближнього, як ми це бачимо в сюжетах проекту Здійсни мрію. Саме здійснення мрій дає глибинне розуміння благодійності. Не просто купити щось, а долучитися – серцем до серця, відкрити своє серце до іншого».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чарівники здійснили мрію хворої дівчинки та подарували їй цілий Всесвіт

Новини по темі