Юлія Саніна стала королевою вампірів у містичному кліпі The Hardkiss (відео)

Юлія Саніна стала королевою вампірів у новому кліпі The Hardkiss «Жива» (відео)
Фото: Андрій Максимов

Моторошно!

Поділитися:

Гурт The Hardkiss представляє перший сингл майбутнього альбому, який побачить світ у 2021 році. «Жива» — темна історія про кохання, ненависть і жіноче перевтілення.

Замість космосу в житті The Hardkiss настає час природної сили й енергії. Акустичні інструменти та голос у новому концертному шоу, руки та вени, по яким тече кров, — усе поєдналося в єдиній концепції кліпу. Головна героїня The Hardkiss сильна та багатогранна. Але тепер вона інакша — ходить по землі й почувається більш живою. 

«Щоразу, коли я проїжджав по Гаванському мосту, вежа елеватора захоплювала уяву. Готичні образи наповнювали мою голову, але я не знав, хто з українських артистів міг би стати героєм цих похмурих розповідей, — ділиться режисер Mitti Misura. — Років п’ять я жив із цими зображеннями, поки одного вечора не зустрівся з Юлею та Валом. Ми одразу зрозуміли, що це буде вампірська історія. Історія-метафора про чоловіка та жінку, яких захоплює пристрасть. Вона робить їх небезпечними».

Зазначимо, що зйомки кліпу відбувалися наприкінці серпня на трьох локаціях у Києві: іподром, КиївМлин і Русанівська набережна. Бачення режисера ідеальної вампірки в образах втілила Олена Богданова.

Фото: Андрій Максимов

«У цій роботі багато чого для нас було вперше, — розповідає Юлія Саніна. — Наприклад, чорні лінзи на все око впродовж 20-годинної зйомки. Кров у кадрі в The Hardkiss теж з’явилася вперше. Зрозуміло, що комусь історія видасться похмурою, але вампіри без крові — це точно не наше кіно. Ми настільки загралися з містикою, що у фіналі зйомок сталося непередбачуване. Піротехніка підвела – і на мені спалахнула сукня. Але дякую, усе добре, я Жива».

Дивіться новий кліп гурту The Hardkiss «Жива»:

Нагадуємо, вже цієї осені гурт представить програму «Акустика», яку побачать сім міст України. У Києві концерти відбудуться 3 та 4 листопада в Палаці «Україна». Про розклад і квитки можна дізнатися за посиланням.

Читай також інші матеріали про The Hardkiss:

1. Інтерв'ю з Юлією Саніною: Про пригоди в Америці, особливий концерт The Hardkiss та інші відвертості

2. Юлія Саніна вражає неординарними образами у новому ліричному відео The Hardkiss

3. Син Юлії Саніної вражає схожістю з мамою (фото)

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі