Юрій Горбунов і Студія “Магарич” представляють масштабний народний проєкт “Похорони путіна”

Юрій Горбунов і Студія “Магарич” представляють масштабний народний проєкт “Похорони путіна”

Кажуть, що на Різдво мрії матеріалізуються. Давайте уявимо, що цей день настав і українці почали масово святкувати!

Поділитися:

Сьогодні, 6 січня, у Святвечір за юліанським календарем, популярний український телеведучий, актор і продюсер Юрій Горбунов разом зі Студією “Магарич” представили тизер нового проєкту під назвою “Похорони путіна”, який символізує мрію мільйонів людей на планеті та до створення якого може долучитися кожен охочий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖСергій Лазановський|RIDNYI разом з блогеркою-мільйонницею Анастасією Марків та гуртом 7TEENS створили нову версію колядки «Сумний Святий Вечір»

“Давайте помріємо про те, як одного чудового дня українці прокинуться, а путін – помер. Як же гарно ми це відсвяткуємо разом з нашою Перемогою! Весело! Яскраво! З піснями і Арестовичем!”, - розповідають творці проєкту зі студії “Магарич”.

Протягом весни та літа творча команда планує відзняти повнометражну комедію-караоке, яка складатиметься з різних тематичних новелл. За задумом, кошти на “Похорони путіна” збиратимуть символічно – усією країною. Для цього команда запустила спеціальний збір на підтримку справді народного проєкту на сайті громадської організації “Спілка підприємців теле- та кіноіндустрії”:

“Український глядач зараз потребує актуальних історій, які допомагатимуть знаходити силу на боротьбу та, власне, на Перемогу. “Похорони путіна” - тематична комедія-караоке, над якою працюватиме потужна команда творців успішної франшизи “Скажене весілля”. До її створення ми залучаємо всіх охочих, завдяки чому проєкт стане народним. Думки матеріалізуються, як і незабаром матеріалізується наша Перемога”, - прокоментував Юрій Горбунов. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "В Україні ми добре знаємо, що таке російська історична пропаганда", — продюсер історичних документальних фільмів про Україну Акім Галімов в новому інтерв'ю

Автори тизеру та проєкту “Похорони путіна” – творці всіх серій “Скаженого весілля”, серіалів “Великі вуйки” та “Останній Москаль”: режисер Микола Куцик, оператор Тім Аврамчук, продюсер Ярослав Стень, креативні продюсери Богдан Гациляк, Кирило Тимченко, виконавчий продюсер Андрій Бурʼяненко і генеральний продюсер Юрій Горбунов. 

До акторського складу проєкту увійшли радник ОП Олексій Арестович, співачки Світлана Тарабарова та переможниця “Голосу країни” Квітка, блогери Бампер і Сус, меценат Андрій Мацола та, власне, Юрій Горбунов.

Новини по темі