Юрій Горбунов уперше розповів про таємне весілля з вагітною Катею Осадчою

Юрій Горбунов уперше розповів про таємне весілля з вагітною Катею Осадчою | Зіркове життя | 1+1

Вони й самі не знали, що на них чекає.

Поділитися:

Шоумен Юрій Горбунов та ведуча Катерина Осадча вже два роки живуть у щасливому шлюбі та виховують . Однак день їхнього весілля довгий час лишався оповитим загадкою. Так, подружжя не поспішало ділитися спогадами про визначну подію, а шанувальникам зіркової пари зоставалося лише гадати, як все було.

Аж ось, в інтерв’ю для українського видання Viva Горбунов вперше розповів про той день. І, мусимо погодитись, їхнє з Осадчою весілля рясніло цікавинками.

Як виявилося, замість пишної церемонії молодята влаштували гучну вечірку для найближчих друзів. Річ у тім, що за пів місяця Катерина вже мала народити сина, і витримати день урочистостей їй було б заскладно. Так, дуже вагітна Осадча майже весь вечір сиділа, доки гості та новоспечений чоловік розважали її своїми танцями.

Тож Юрій зазначив, що їхнє ідеальне весілля ще попереду.

Цікаво, що у той день молодята навіть не підозрювали, що гості готують для них сюрприз.

Це було дуже зворушливо, адже ми не планували влаштовувати церемонію, – зізнався ведучий.

Так, найближчі друзі та майбутні куми взяли ініціативу у власні руки – привезли до РАГСу вінтажне авто із лялькою на капоті (мов у старі добрі часи), аби доставити пару до місця вечірки. А в ресторані новоспечене подружжя зустрічали короваї та народні пісні. Словом, тепер Юрієві та Каті є що згадати.  

До слова, нещодавно мережа обговорювала .

Подробиці про початок стосунків Горбунова та Осадчої дізнавайся у відео:

Інші цікаві матеріали про зіркову пару читай тут:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Новини по темі