Юрій Горбунов з командою артистів та гумористів відвідали військових з концертом

Юрій Горбунов з командою артистів та гумористів відвідали військових з концертом
Instagram/gorbunovyuriy

Учасники концерту протягом години дарували теплий настрій військовим, відволікаючи хоч на лічені хвилини від жахів війни.

Поділитися:

Ведучий "Голосу країни" Юрій Горбунов з початку війни активно працює на інформаційному фронті — телеведучий веде хроніку подій у своїх соцмережах, фіксуючи та поширюючи всі злочинні дії російських військових на території України. Рідкісне позитивне фото, зроблене останніми днями, коли ведучий з командою завітали до українських військових розрадити концертом у часи воєнних жахіть. 

"Сьогодні з концертом відвідали наших воїнів і хоча б на годину відволікли їх піснями і гумором від війни! Зустріч була надзвичайно теплою і навіть без повітряної тривоги. На жаль, в умовах війни фото з воїнами викладати не можна, але після Перемоги це буде великий фотозвіт про наші творчі зустрічі. Слава Україні!", — написав Юрій Горбунов на своїй сторінці в Instagram.

На світлині поруч з Юрієм співак Дзідзьо та актор Арам Арзуманян. Військові були розчулені та тепло дякували за зустріч.

Горбунов Дзідзьо
Фото: Instagram/mariannailkiv

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми не «окей». І це історія кожного українця та українки", — новий сингл від гурту KAZKA

Раніше стало відомо, що відомий український співак Макс Барських починає навчатись військовій справі.

Усі ведучі 1+1 долучаються на своєму інформаційному та волонтерському фронті до боротьби з агресором. Наразі 12,5 тонн гуманітарного вантажу з Іспанії— це медицина, дитяче харчування, гігієна, теплі речі — передають, зокрема, із рук в руки нашим евакуйованим переселенцям зі Сходу, — родинам з дітьми, — по різних містах. Ведуча «Сніданок з 1+1» і волонтерка «Здійсни мрію» Неля Шовкопляс передає допомогу родинам переселенців на Львівщині.

Новини по темі