"Ми не «окей». І це історія кожного українця та українки", — новий сингл від гурту KAZKA

Новий сингл від гурту KAZKA "I AM NOT OK": "Ми не «окей». І це історія кожного українця та українки"
Instagram/kazka.band

Гурт випустив пісню "I AM NOT OK", яка є відображенням війни, яку розпочала росія. У пісні передається біль українського народу.

Поділитися:

Гурт KAZKA випустив новий сингл "I AM NOT OK", присвячений подіям війни в Україні, яку розпочала росія. Гурт використав у кліпі звуки сирен, вибухів та обстрілів, а також реальні відео людей, які знімали зі своїх вікон винищувачі, гвинтокрили та танки окупантів, як тікали від бомб та ховалися у ванній кімнаті. Також KAZKA запустив флешмоб, де слухачі гурту, "Казкова армія", писали на листочку "I AM NOT OK" та робили з ним фото та відео — ці матеріали також використані у відеокліпі. У відео гурт закликав закрити небо над Україною. KAZKA пише:

Ми не «окей». Щодня ми дивимося в очі страху і продовжуємо боротьбу за мирне небо над рідною Україною на всіх фронтах! Мільйони українців перебувають у постійній небезпеці. Українські міста руйнують, ворог забирає невинні життя і культурну спадщину України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мер Нью-Йорку урочисто підняв український прапор у центрі міста: висітиме до перемоги України

Пісня була написана в перші дні війни і записана фронтвумен гурту KAZKA та тренеркою Другого шансу "Голосу країни-12" Олександрою Заріцькою в дорозі: вокал записували в Кракові, кліп знімали в Празі. Слова написали відомі автори пісень гурту Сергій Ранов (RUNSTAR) та Сергій Локшин, за підтримки Володимира Мажори (англійські слова). Вокал Олександри був записаний у студії Sound Mind Studio — Jan Rey та Michał Fojcik. Для відеокліпу, разом із документальними хроніками війни, були використані записи камери Олександри з телефону.

Наприкінці кліпу Олександра зі сльозами на очах подякувала ЗСУ та усім, хто зараз захищає нашу країну від ворога:

Я кожну хвилину хвилююся за наших хлопців, які стоять на передовій. Я навіть не можу уявити, як їм зараз важко. Я хочу, щоб ви знали, що ми дуже сильно віримо у вас та нашу країну. Ми віримо, що на нас чекає дуже класне майбутнє, просто треба трошки віри та дуже багато сил. Величезна подяка Збройним Силам України й усім людям, які своєю відважністю доводять, що український народ не перемогти!

Окрім цього, Олександра подякувала усім, хто знайшов у собі сили та підтримав гурт у створенні синглу "I AM NOT OK".

Новини по темі