Уся Європа знову заспівала Stefania разом з переможцями Євробачення-2022 Kalush Orchestra на благодійному телемарафоні Embrace Ukraine (ВІДЕО)

 Уся Європа знову заспівала Stefania разом Kalush Orchestra на благодійному телемарафоні Embrace Ukraine (ВІДЕО)
Instagram/kalush.official

Kalush Orchestra та глядачі в один голос заспівали культове "Стефанія мамо, мамо Стефанія". 

Поділитися:

Переможці Євробачення-2022, український гурт Kalush Orchestra виконав пісню Stefania на благодійному телемарафоні Embrace Ukraine#StrivingTogether. Kalush Orchestra та глядачі в один голос заспівали культове "Стефанія мамо, мамо Стефанія". 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ"Україна постане з попелу, як фенікс", — епатажний переможець "Євробачення-2014" Кончіта Вурст з піснею-присвятою батальйону «Азов» на благодійному телемарафоні Embrace Ukraine

Також Kalush Orchestra заспівав улюблену пісню українців, а особливо тих, які змушені були залишити своє житло через війну — "Додому", найбільш відому рядками "Де би не був, не забуду дім".

До багатомільйонної аудиторії марафону звернулися артисти, політичні лідери, громадські активісти та діячі культури, які об’єдналися, щоб підтримати Європейське майбутнє України. Також у межах марафону збирають кошти на закупку рентген-апаратів С-арки для закладів охорони здоров’я, що надають допомогу пораненим та постраждалим унаслідок повномасштабної війни рф в Україні. Доєднатися до збору коштів можна на платформі UNITED24.

Новини по темі