Усе, що відомо про «заручини» Кіану Рівза

Кіану Рівз «заручився»: Усе, що наразі відомо | Зіркове життя | 1+1
Фото: Getty Images

Загадкова історія.

Поділитися:

Днями світ сколихнула новина – запеклий холостяк Кіану Рівз нарешті заручився. Так, по черзі популярні видання почали поширювати цю інформацію. Однак, як виявилося згодом, це радше чутки, аніж перевірений факт.

Річ у тім, що останнім часом Рівз часто з’являється на світських заходах у компанії своєї давньої подруги, художниці Александри Грант. Колись вона працювала над декількома проектами голлівудського актора, однак друзі ніколи не виходили разом у світ. Тож не дивно, що їхні спільні фото привернули стільки уваги шанувальників. І хоча ні Кіану, ні Александра досі не прокоментували свої стосунки, світові таблоїди одразу приписали їм роман.

Фото: Getty Images

Так, мережа вмить підхопила романтичну історію про те, як актор нібито зробив пропозицію Александрі. За розповіддю таємничого товариша «нареченої», все відбулося близько місяця тому за вечерею під атмосферний супровід пісень Френка Сенатри.

Зазначимо, джерелом непорозуміння став відомий портала OK! Magazine. Як стверджує американське видання Gossip Cop, це вже не вперше таблоїд вводить в оману неперевіреною інформацією. До прикладу, на початку вересня одна з публікацій на OK! стверджувала, що Кіану Рівз планує усиновити дитину і стати самотнім батьком. Ба більше, на початку року те ж видання приписувало акторові таємний роман із його колишньою колегою Сандрою Буллок. Зрештою, жодна з цих чуток так і не підтвердилась.

Хай там як, нам лишається тільки чекати, коли Кіану та Александра вирішать поділитися з шанувальниками подробицями своєї дружби. Та, мусимо погодитись, ця історія про заручини – напрочуд зворушлива, тож навряд чи хтось засмутиться, якщо вона виявиться правдою.

Більше цікавого про життя Кіану Рівза дізнаєшся у відео:

Інші матеріали про голлвудського актора читай тут:

1. 

2. 

3. 

Новини по темі