Усі частини найкращих комедій на кожен день: «Доктор Дуліттл», «Оптом дешевше», «Американський пиріг», «Батько нареченої» на ТЕТ

Усі частини найкращих комедій на кожен день: Доктор Дуліттл, Оптом дешевше, Американський пиріг, Батько нареченої на ТЕТ

Щодня ТЕТ показуватиме найсмішніші комедії для підтримки бойового духу та гарного настрою.

Поділитися:

Цього тижня (5-11 грудня) на телеканалі ТЕТ покажуть легендарні комедії, знайомі кожному: «Доктор Дуліттл», «Доктор Дуліттл — 2», «Оптом дешевше», «Оптом дешевше — 2», «Американський пиріг», «Американський пиріг: Знову разом» (18+), «Батько нареченої», «Батько нареченої — 2», «Поїздка в Америку».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Хочеться маркувати себе як українця», — «Тріо “Різні”» про перехід на українську та гумор як зброю

А ще в ефірі телеканалу в будні дивіться найцікавіші шоу: відоме інфотейнмент шоу «Життя відомих людей» (об 11:00), про життя знаменитостей і народних героїв, популярне релокейт реаліті-шоу «Любий, ми переїжджаємо» (о 12:00) і тревел-шоу «Мандруй Україною з Дмитром Комаровим» (о 17:00). А також з понеділка по четвер серіали: «Усі жінки — відьми» (о 13:00), про пригоди відьом у боротьбі зі злими силами, та «Одного разу під Полтавою» (о 15:00), про неймовірне життя Юрчика та Яринки.

У пʼятницю о 20:00 сміємося на заздрість ворогові з новим спецсезоном шоу «Ліга сміху», випуски якого були зняті у 2022 році. Тематика нових випусків буде присвячена сьогоденню — війні, нашій перемозі, жартам про ворога.

Та о 22:30 — з сатирично-патріотичною комедією «Бункер» виробництва Студії «Квартал 95» про злочини фашистів сьогодення, адже в такі тяжкі часи надважливо підтримувати бойовий настрій і гумор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим зараз займається новий ведучий «Ліги Сміху» на ТЕТ Віктор Розовий

Прокидайтеся щоранку з шоу «Сніданок з 1+1», у будні о 7:00 та на вихідних о 8:00.

Стежте за соцмережами ТЕТ, аби бути в курсі всіх подій і новинок.

Новини по темі