"Тато, не хвилюйся, ми в підвалі, незважаючи на вибухи, я підтримую маму, щоб вона не плакала": тренер проєкту "Голос країни" Потап дав ексклюзивне інтерв’ю інфотейнмент шоу ЖВЛ

Потап в інтерв'ю ЖВЛ: про евакуацію сина, хворобу та допомогу Україні

Тренер "Голосу країни" Потап в інтерв'ю ЖВЛ розповів про перші місяці війни, хворобу і чим займається після повернення в Україну.

Поділитися:

Ще до початку повномасштабного вторгнення росії Потап опинився за кордоном по роботі. Він з перших днів активно працював на інформаційному фронті, розповідаючи правду про злочини росіян, а також допомагав благодійними концертами на підтримку України.

"Кілька місяців "валив" проти росіян, розкривав їхню сутність, а потім в мене стало багато роботи, тому був там, щоб закінчити всі справи, автоматизувати процеси", — пояснив продюсер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вщент розбита хата двома прильотами рашистських ракет", — тренер "Голосу країни" Потап показав відео з поїздки до Ірпеня

Найголовнійшим завданням на початку війни для Потапа стала евакуація сина Андрія, який лишився в Києві з мамою.

"Я собі навіть зберіг меседж, який він мені відправляв. Там було так написано: "Тато, я не боюся. Ми в підвалі. Не дивлячись на вибухи, я тримаюсь, підтримую маму, щоб вона не плакала". От як витримати таке, коли твоя дитина тобі пише, а ти за кордоном опинився? В мене розривалося серце".

Останні 5 років Потап багато часу працював за кордоном, разом з друзями створив платформу, на якій під час війни продають витвори українських дизайнерів та кожного дня відправляють адресну допомогу. Однак нестабільний графік та постійні стреси негативно вплинули на здоров'я Потапа. На одному з відео у своєму Інстаграмі він шокував підписників своїм виглядом: 

""Захворів я ковідом, а потім отитом. Лікарі сказали, що це синдром Ремзі Ханта. Ти не можеш їсти, говорити, це параліч лицевого нерва. Та коли я дивився, що там роблять хлопці на передовій, ну який параліч, про що казати..."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми відбудуємо все ще краще", — тренер "Голосу країни" Потап відвідав Ірпінь та підтримав волонтерів, які відбудовують місто

Потап все одно продовжував працювати та після вимушеної паузи повертається у тренерське крісло "Голосу країни-12", продовження якого покажуть вже 2 жовтня о 21:00 на телеканалі ТЕТ.

"Голос країни" — проєкт, який дозволить подивитися нам на себе: якими ми були, зрозуміти в теперішньому часі, які ми є, і які ми будемо. "Голос країни" конче необхідний. Переді мною стоїть завдання, як зробити так, аби українська нова музика стала заробляти, стала явищем і стала всесвітньо відомою. Я вже придумав, як це зроблю, і працюю над цим".

Новини по темі