Рідкісний кадр: Святослав Вакарчук разом з донькою-волонтеркою у Львові

Святослав Вакарчук сфотографувався з донькою-волонтеркою на вулицях Львова
Instagram/sviatoslav.vakarchuk

Тренер "Голосу країни" Святослав Вакарчук показав рідкісний кадр зі своєю донькою Діаною. Дівчина волонтерить у Львові.

Поділитися:

Тренер "Голосу країни", фронтмен гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук показав рідкісний кадр зі своєю донькою Діаною. Дівчина з початку війни займається волонтерством у Львові. Святослав та Діана стоять у середмісті, розгорнувши прапор, що є подарунком від бійців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Нам всім потрібна наша Перемога", — Святослав Вакарчук заспівав у центрі, який займається переселенцями

У себе в Instagram Святослав Вакарчук написав:

"Цей прапор – подарунок від бійців 10-тої окремої гірсько-штурмової бригади. Розгорнули його у Львові разом з донькою Діаною. До речі, вона разом з командою однодумців волонтерить у Львові з перших днів війни. Допомагають біженцям зі Сходу, що потрапили до Львова, знайти прихисток в різних містах Європи. #гордість"

Сам Святослав Вакарчук з початком війни з росією активно їздить різними куточками України, щоб підняти людям моральний дух. Також стало відомо, що артист вступив до лав Збройних сил України та отримав спеціальне завдання.

Нагадаємо, Діана – донька Лялі Фонарьової, з якою Вакарчук був разом понад 20 років і розлучився влітку 2021 року. Святослав Вакарчук називає Діану виключно донькою, навіть після розлучення з її мамою, хоча і не є її біологічним батьком. Очевидно, що Святослав і Діана підтримують теплі стосунки, оскільки дівчина у січні 2022 року з'явилася у кліпі гурту "Океан Ельзи" на пісню "Весна".

Наприкінці серпня 2021 року стало відомо, що у Святослава Вакарчука народився син Іван. Хто його мама, артист наразі не розголошує. Нещодавно Вакарчук показав улюблену іграшку сина.

Новини по темі